Φωτογραφία: Τwitter
Φωτογραφία: Τwitter
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΖΙ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Γουίλιαμ-Κέιτ μετά τα... καμώματα του πρίγκιπα με το μοντέλο στις Αλπεις [εικόνες]


Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκανε η Κέιτ Μίντλετον με τον Γουίλιαμ μετά το ξέφρενο πάρτι του Πρίγκιπα στις Άλπεις και την παρέα με τις ξανθιές καλλονές, με την Δούκισσα του Κέμπριτζ να δείχνει «υπεράνω» έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο όλη την ώρα.

Κέιτ και Γουίλιαμ τίμησαν τους στρατιώτες της ιρλανδικής φρουράς για την Ημέρα του Άγιου Πατρίκιου στο Λονδίνο, λίγο πριν ταξιδέψουν στην Γαλλία.
 

Με τον Πρίγκιπα να μην θυμίζει σε τίποτα τον Γουίλιαμ στις Άλπεις που πάρταρε και χόρευε στην πίστα, ο ίδιος ήταν σοβαρός και μετρημένος, ενώ η Κέιτ ήταν ντυμένη στα πράσινα, όπως δηλαδή συνηθίζεται στην συγκεκριμένη μέρα.

Οι δυο τους καθόντουσαν δίπλα, δίπλα χωρίς να μιλούν με την Κέιτ να κατεβαίνει από την θέση της για να προσφέρει ένα τριφύλλι σε άνδρα της φρουράς. Πάντως, ο Γουίλιαμ φαινόταν κάπως προβληματισμένος, κάνοντας περίεργες εκφράσεις στο πρόσωπό του.

Το ζεύγος πρόκειται να πετάξει για Παρίσι λίγες μέρες πριν από την 20η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκεί πρόκειται να συναντηθεί με τον Φρανσουά Ολάντ, καθώς και Γάλλους αστέρες και ηθοποιούς.

Και παρ΄όλο που η Κείτ και ο Γουίλιαμ θα πάνε στην Γαλλική Πρωτεύουσα μερικούς μήνες πριν από τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε τροχαίο στη γαλλική πρωτεύουσα, φαίνεται πως οι Βρετανοί δεν έχουν ξεχάσει τα «καμώματα» του Γουίλιαμ στις Άλπεις.

Μόλις χτες μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο, όπου ο Πρίγκιπας έπιανε από την μέση μία γυναίκα με μαύρο φόρεμα, ενώ όλοι έχουν μάθει για τον ξανθό μοντέλο από την Αυστραλία που έπινε μπύρα σε κοινή παρέα με τον ίδιο και τους φίλους του.

Σχετικά άρθρα: Με αυτή την ξανθιά 24χρονη μοντέλα πάρταρε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στις Αλπεις [εικόνες]