apimages
apimages
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2017


Η αυλαία για το φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών άνοιξε χθες, Τετάρτη 17 Μαΐου.

Δεκαοκτώ ταινίες των καλύτερων σκηνοθετών από κάθε γωνιά του κόσμου θα περάσουν από την κρίση του Ισπανού σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ, προέδρου του φετινού Φεστιβάλ, μεταξύ αυτών και το «The killing of a sacred dear» του Γιώργου Λάνθιμου καθώς και η νέα ταινία του «Hercules Film Fund» του Πάρι Κασιδόκωστα -Λάτση «Good Time».

Οι Κάννες αφού οχυρώθηκαν πιο αυστηρά από ποτέ (μετά την περσινή τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια), υποδέχθηκαν κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου σινεμά και τα φλας άστραψαν στο κόκκινο χαλί από νωρίς.

Οικοδέσποινα του 70ου επετειακού Φεστιβάλ και παρουσιάστρια της τελετής έναρξής του ήταν η 52χρονη Ιταλίδα καλλονή, Μόνικα Μπελούτσι, η οποία συμμετέχει σε αυτό και ως ηθοποιός, για το ρόλο της στο «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Η εντυπωσιακή σταρ ανέβηκε στη σκηνή του Φεστιβάλ φορώντας ένα σκούρο μπλε στράπλες φόρεμα που έφερε την υπογραφή του οίκου Dior, το οποίο συνδύασε με ένα μεγάλο μενταγιόν που κοσμούσε το πλούσιο μπούστο της και απέδειξε ότι η γοητεία και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία.

Οι καλεσμένοι τη χειροκρότησαν με θέρμη και εκείνη ανταπέδωσε αυτή την ένδειξη θαυμασμού τους με μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, άνετη και λαμπερή, καλωσόρισε στη σκηνή τον συμπαρουσιαστή της, το Γάλλο κωμικό Αλεξάντερ Λούτζ, δίνοντας του ένα καυτό φιλί στο στόμα που άφησε άφωνο το κοινό.

apimages
apimages
apimages
apimages

Η νεαρή καλλονή Λίλι Ρόουζ Ντεπ τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της και θύμιζε αρχαία Ελληνίδα.

apimages
apimages

Πέντε αστέρια παίρνει και η εκθαμβωτική Τζέσικα Τσαστέιν η οποία συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του 70ού φεστιβάλ των Καννών και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια στράπλες τουαλέτα με κεντήματα του οίκου Alexander McQueen, την οποία συνδύασε με ένα κολιέ με διαμάντια. Το ίδιο κομψή ήταν και η παρουσία της με την ολόσωμη φόρμα σε φλογερό κόκκινο.  

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages

Το βελούδο δεν θα ήταν σίγουρα η επιλογή μας στο Φεστιβάλ Καννών και ιδιαίτερα την άνοιξη, όμως η 70χρονη  Σούζαν Σάραντον εμφανίστηκε στο Opening Gala με μια forest green, off-the-shoulder τολμηρή τουαλέτα με άνοιγμα στη μια πλευρά και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ζαφείρια (3.61 καράτια), διαμάντια και ζαφείρια από την  High Jewellery Collection.

apimages
apimages

Η 20χρονη Μπέλα Χαντίντ έδωσε το «παρών» στο κόκκινο χαλί με μια στράπλες, μακριά σατέν τουαλέτα σε blush απόχρωση που άφηνε εκτεθειμένα τα καλλίγραμμα πόδια της. Το μοντέλο φαίνεται ότι προτιμάει τέτοιου είδους αποκαλυπτικές δημιουργίες στο Φεστιβάλ των Καννών, αφού έχει υιοθετήσει το στιλ. Την τουαλέτα συνδύασε με ένα λαμπερό κολιέ πολλών καρατίων του οίκου Bulgari. Στο κόκκινο χαλί τη συνόδευσε ο πατέρας της Μοχάμεντ που στεκόταν περήφανος στο πλευρό της.

apimages
apimages

Η Ελ Φάνινγκ που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποτελεί το νέο πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών L’Oreal Paris ήταν μια από τις γυναικείες παρουσίες που έλαμψαν. Η νεαρή ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια custom made τουαλέτα του οίκου Vivienne Westwood, που έφερε στο πίσω μέρος της ένα υπέροχο painting.

apimages
apimages

Ως μια θεά της ροκ σκηνής εμφανίστηκε η Ρόμπιν Ράιτ με ένα μίνι μαύρο φόρεμα από τη συλλογή του Anthony Vaccarello (σεζόν φθινόπωρο 2017) για λογαριασμό του οίκου Saint Laurent. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με στρογγυλά διαμάντια κοπής μπριγιάν από την  High Jewellery Collection.

apimages
apimages

Το σούπερμοντελ της Victoria Secret, Σάρα Σαμπάιο, επέλεξε ένα Λιβανέζο σχεδιαστή για την παρουσία της στο Φεστιβάλ Καννών. Η Σαμπάιο φόρεσε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και κεντήματα, με θεατρικό χαρακτήρα, που έφερε την υπογραφή του Zuhair Murad.

apimages
apimages

Η Κινέζα ηθοποιός και μέλος της επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών 2017, Φαν Μπινγκμπινγκ με την αέρινη σιέλ τουαλέτα της δια χειρός του λιβανέζικου επίσης οίκου μόδας, Elie Saab, κατέκτησε μια θέση στις κορυφαίες εμφανίσεις.

apimages
apimages

Η 47χρονη Ούμα Θέρμαν, που καθηλώνει όλα τα χρόνια με τις κομψές στιλιστικές της επιλογές σε επίσημες εμφανίσεις, έλαμψε μέσα στην ροζ μακριά τουαλέτα του οίκου Versace. Το άνοιγμα της τουαλέτας έδειξε τη σέξι πλευρά της ηθοποιού, που φαίνεται να είναι στα καλύτερα της.

apimages
apimages
apimages
apimages

Την παράσταση έκλεψε και η διάσημη ηθοποιός Ζουλιέν Μουρ, που επέλεξε μια Givenchy Haute Couture φτερωτή τουαλέτα σε κόκκινο χρώμα με φλοράλ κέντημα. Μια αληθινά glam εμφάνιση που ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ρουμπίνια καί διαμάντια από τήν  Precious Chopard Collection,  και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα διαμάντι κοπής σμαραγδιού και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα διαμάντι μαρκίζ (9.09) καράτια, και τά δύο από την High Jewellery Collection.

apimages
apimages

Το σούπερμοντελ Εβα Χερτζίκοβα έδωσε το «παρών» στη γαλλική Ριβιέρα φορώντας μια βραδινή χρυσή τουαλέτα από την Roberto Cavalli Couture. Επέλεξε να φορέσει επίσης ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (51.60 καράτια) και ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (103.89 καράτια) όλα από την  High Jewellery Collection.

apimages
apimages

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι μπορεί να θέλησε να κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με την σατέν slip τουαλέτα της, όμως αναμφίβολα μας θύμισε την τουαλέτα που είχε επιλέξει σε προηγούμενο φεστιβάλ το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, με τη μόνη διαφορά στο χρώμα, αφού εκείνη ήταν κόκκινη.

apimages
apimages

Η Χόφιτ Γκόλαν ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό εξώπλατο, λευκό φόρεμα, με μακριά ουρά, που θα μπορούσε να είναι και νυφικό.

apimages
apimages

Η Μαριόν Κοτιγιάρ αυτή τη φορά δεν τίμησε τη γαλλική φινέτσα, αφού διάλεξε ένα μαύρο, στράπλες φόρεμα σε στιλ κορσέ, με ρίγες που δεν την κολάκευε ιδιαίτερα.  Η Γαλλίδα Ηθοποιός και Πρωταγωνίστρια της ταινίας  Les Fantômes d'Ismaël  παρόλα αυτά έλαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την  High Jewellery Collection  και ενα ρολόι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (7.28 καράτια) από την L’Heure du Diamant Collection.

apimages
apimages

Η Ναϊόμι Χάρις δεν ενθουσίασε και τόσο με το τούλινο φόρεμα που παρέπεμπε σε ουράνιο τόξο.

apimages
apimages

Η εκκεντρική Ρόσι Ντε Πάλμα ποζάρει με νάζι στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα φόρεμα που συνδυάζει το φλογερό κόκκινο με το μαύρο, το κέντημα με το πουά. 

Στις αντρικές παρουσίες που έλαμψαν στο 70ο Φεστιβάλ Καννών βρίσκουμε τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ, τον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ και τον ηθοποιό Αντριεν Μπροντι που επέλεξαν σικ μαύρα σμόκιν.

Ο Αμερικανός Ηθοποιός και μέλος της Επιτροπής του 70ου Ετήσιου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών Γουίλ Σμιθ φόρεσε ένα ρολόι L.U.C. Black Tie σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από όνυχα και λευκό χρυσό 18 καρατίων.

 Ο Ισπανός Σκηνοθέτης και Πρόεδρος της Επιτροπής του 70ου Ετήσιου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Πέδρο Αλμοδόβαρ επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι L.U.C Qualité Fleurier σε ρόζ χρυσό 18 καρατίων.

apimages
apimages
apimages
apimages