Αυτά τα δύο αδέλφια έχασαν μαζί βάρος, ακολουθώντας ο ένας το παράδειγμα του άλλου  | 0 bovary.gr
Αυτά τα δύο αδέλφια έχασαν μαζί βάρος, ακολουθώντας ο ένας το παράδειγμα του άλλου | 0 bovary.gr
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

Αυτά τα δύο αδέλφια έχασαν μαζί βάρος, ακολουθώντας ο ένας το παράδειγμα του άλλου


O Kevin και η Lindsey είναι αδέλφια. Η μικρή τους ιστορία αποδεικνύει ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα. Να αλλάξει όλη μας τη ζωή.

Στα 18 του χρόνια, ο Kevin έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με μηχανή. Οταν η κατάσταση της υγείας του άρχισε να βελτιώνεται, άρχισε σταδιακά να παίρνει και βάρος. Πέντε χρόνια μετά, ο Kevin είχε πάρει 50 ολόκληρα κιλά έχοντας παραμελήσει εντελώς την φυσική του κατάσταση.

Η μεγαλύτερη αδελφή του Kevin, Lindsey, έδινε κι εκείνη τη δική της μάχη με τη ζυγαριά. Κιλά έρχονταν, έφευγαν, ξαναέρχονταν και παρέμεναν. Ενας αέναος, κουραστικός κύκλος για εκείνη.

Και οι δύο ένιωθαν την απόλυτη απογοήτευση. Κανένα σημάδι αυτοπεποίθησης δεν έκανε την εμφάνισή του για χρόνια. Eίχαν συμβιβαστεί με την σκέψη ότι για το υπόλοιπο της ζωής τους θα είχαν παραπανίσια κιλά.

 

Ενα ταξίδι στο Las Vegas, όμως, έμελλε να αλλάξει εντελώς την ψυχολογία της Lindsey και να την κάνει να δει τη ζωή με «καινούργια γυαλιά». Πιο αισιόδοξα.

«Βρισκόμουν σε μια πισίνα και ένιωθα τεράστια αμηχανία και ανασφάλεια για το σώμα μου. Είχα φτάσει να ζυγίζω πάνω από 90 κιλά και για το ύψος που έχω, αυτό το βάρος δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ήταν καθόλου υγιές» δήλωσε η Lindsey στο today.com.

Όταν επέστρεψε από το ταξίδι της, το παράδειγμα της συντρόφου του αδελφού της (σσ είχε καταφέρει να χάσει και εκείνη αρκετά κιλά) την παρακίνησε να λάβει δράση.

Μέσα σε 2 μήνες, με προσεγμένη διατροφή και άσκηση κατάφερε να χάσει 9 κιλά. Aμέσως το ηθικό της αναπτερώθηκε. O Κevin επηρεάστηκε θετικά από την πρόοδο που σημείωνε η αδελφή του και αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμά της. Αλλαξε τις διατροφικές του συνήθειες (πρόσθεσε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες) και άρχισε να γυμνάζεται παρά το γεγονός ότι ντρεπόταν στην αρχή.

Αυτό που κατάφερε να φέρει θεαματικό αποτέλεσμα ήταν το πείσμα που ένωνε τα δύο αδέλφια. Απο τα παιδικά τους χρόνια, ο ένας επηρέαζε τον άλλον θετικά. Ο ένας έδινε κίνητρο στον άλλον, με το παράδειγμά του.

O Kevin κατάφερε να χάσει 40 κιλά και η Lindsey 24. Πλέον κοιτάζουν τον εαυτό τους και χαμογελούν με σιγουριά.



Mε την σύντροφό του Mέγκαν

Διαβάστε επίσης: Η 34χρονη που κατάφερε να πετύχει την εντυπωσιακή αλλαγή που πάντα ήθελε στο σώμα της