Instagram/emilyskyefit
Instagram/emilyskyefit
29|12|2017 12:36
SHARE
POST PARTUM BODY

Η selfie μιας personal trainer μετά τη γέννα: «Ποτέ δεν πίστευα ότι το σώμα μου θα μπορούσε να δείχνει τόσο άσχημο»


Μια εγκυμοσύνη είναι μια πραγματική αναμέτρηση με τα όρια του εαυτού και, βασικά, του σώματος μιας γυναίκας.  

Το σώμα φουσκώνει, μεγαλώνει, πρήζεται, γενικά παίρνει άγνωστες, μέχρι τη στιγμή που μια γυναίκα θα γίνει μητέρα, διαστάσεις και μορφές. Και αυτό, καλώς ή κακώς, επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που, κατά καιρούς, ανεβάζουν στο Instagram πoστ με το σώμα τους όπως δείχνει μετά τον τοκετό για να δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση και σε άλλες νέες μητέρες των οποίων η ψυχολογία μπορει να έχει κλονιστεί.  

Διαβάστε εδώ: Μια έγκυος δείχνει το σώμα της όπως ακριβώς είναι λίγες ώρες αφότου έχει γεννήσει

Mια διάσημη αμερικανίδα fitness trainer, η Emily Skye, η οποία έγινε μητέρα πριν από λίγο καιρό, προσπαθεί να συνηθίσει το σώμα της έτσι όπως δείχνει μετά την εγκυμοσύνη. Και η αλήθεια είναι οτι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες. Κοινώς δεν το έχει πάρει πολύ καλά. 

 

 

Πέντε ημέρες αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η 32χρονη Skye, ανέβασε μια selfie στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το σώμα της ενώ κρατάει τη νεογέννητη κόρη της. 

«Σχεδόν δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις glam μαμάδες...Αυτή την περίοδο φοράω γιαγιαδίστικα εσώρουχα. Πονάω όταν κάνω έντονες κινήσεις από τα ράμματα και ο θηλασμός είναι εξαιρετικά επώδυνος», συμπληρώνει δίνοντας μια πλήρη και αληθινή εικόνα της μητρότητας. 

 

 

«Δεν είχα ιδέα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τόσο άσχημα. Η πλάτη μου πονάει ακόμα και ακόμα και το να περπατάω με κάνει να νιώθω ότι διαλύομαι». 

H Skye αναφέρει επίσης ότι αντιμετώπισε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κυρίως λόγω της αποκόλλησης που είχε. Επιπλέον, εξαιτίας του ότι υπέφερε από πρωινές ναυτίες και μετά τα επίπεδα της ενέργειάς της έπεφταν στα τάρταρα, δεν μπορούσε να γυμνάζεται κατά τη διάρκεια και των 9 μηνών.

Διαβάστε επίσηςΓυναίκα δείχνει την επώδυνη πλευρά της καισαρικής με μία φωτογραφία

«Όλοι μου έλεγαν ότι αφού γεννήσω το σώμα μου θα επανέλθει όπως συμβαίνει άλλωστε και σε πολλές ακόμα γυναίκες. Ε μάλλον εγώ δεν είμαι μία από αυτές», λέει. «Εχουν περάσει 5 ημέρες που έχω γεννήσει και ακόμα δείχνω σαν να είμαι 6 μηνών», γράφει δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο προηγούμενο της μέγεθος. Βέβαια, αναγνωρίζει ότι προηγούνται άλλα πράγματα πρώτα. 

«Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εχω πολλή δουλειά μπροστά μου για να γίνω ξανά δυνατή, αλλά προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι να περάσω χρόνο με την κόρη μου. Το να επιστρέψω στα κιλά και τη μορφή που είχα μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Και στόχος μου είναι να θέσω ρεαλιστικούς στόχους και να μην πιεστώ».

Διαβάστε επίσηςΓιατί η φωτογραφία με την κοιλιά αυτής της γυναίκας μετά την καισαρική κάνει το γύρο του διαδικτύου.