Shutterstock
Shutterstock
ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Η μία και μοναδική λέξη στο προφίλ σoυ που αυξάνει τις πιθανότητες να βρεις σύντροφο


Σε μια εποχή όπου τα πάντα γίνονται μέσα από το διαδίκτυο, το φλερτ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, άντρες και γυναίκες εναποθέτουν την ερωτική τους ζωή στα χέρια του ίντερνετ, ελπίζοντας πως κάπου μέσα στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου θα καταφέρουν να βρουν το άλλο τους μισό ή έστω έναν σύντροφο. 

Το φλερτ μέσω ίντερνετ ή online dating έχει φέρει μια τεράστια επανάσταση στον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους. 

Στους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η ζωή μας σήμερα, οι περισσότεροι καταφεύγουν στο διαδικτυακό φλερτ ως μια εύκολη λύση. Υπάρχουν μάλιστα κι εφαρμογές που εξυπηρετούν αποκλειστικά αυτόν τον τελευταίο σκοπό.

Εκεί κάθε χρήστης καλείται να καλύψει μια φόρμα στο λογαριασμό του με τα προσωπικά του στοιχεία και χαρακτηριστικά για να αποτελέσει πόλο έλξης.

Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας για όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές online dating και εντόπισε μετά από μελέτες πως υπάρχει μία και μοναδική λέξη που αυξάνει τις πιθανότητες να βρει κάποιος σύντροφο κατά 160%!

Η έρευνα έδειξε πως η σωματική άσκηση θεωρείται σέξι και ελκυστική και μάλιστα όσοι είχαν την λέξη «πιλάτες» στο προφίλ τους είχαν 160% περισσότερες πιθανότητες να βρουν κάποιο ταίρι.

Ωστόσο, όσοι δεν είχαν την λέξη «πιλάτες», αλλά ανέφεραν ότι έκαναν kick boxing, Zumba, και γιόγκα είχαν και εκείνοι επιτυχίες. 

Βέβαια, υπήρχε και ένα 11% των συμμετεχόντων, οι παραδέχτηκαν ότι είπαν ψέμματα ότι τους αρέσει η γυμναστική με σκοπό να εντυπωσιάσουν κάποιον. 

Τέλος, όσοι σημείωσαν ότι τους αρέσει το φαγητό και έγραψαν συγκεκριμένα τη λέξη «γουακαμόλε» είχαν περισσότερα μηνύματα σε ποσοστό 144%.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φλερτάρεις έναν άντρα με σίγουρη επιτυχία

Ένα από τα πιο αστεία και δημοφιλή προφίλ στο Tinder ανήκει σε μια γυναίκα που έχει χάσει και τα δύο της πόδια