Shutterstock
Shutterstock
24|01|2018 19:07
SHARE
ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η στάση που κάνει τις γυναίκες να έρθουν εύκολα σε οργασμό


Πολλές γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ο αριθμός των γυναικών που υποστηρίζουν ότι πάντα ή σχεδόν πάντα φθάνουν στη κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ διαρκώς μειώνεται. 

Οι πιο συχνοί λόγοι της αδυναμίας επίτευξης οργασμού που αναφέρθηκαν από γυναίκες σε έρευνες και μελέτες που πραγματοποιήθηκαν ήταν η κούραση, το στρες και η δυσκολία συγκέντρωσης.

Κάθε γυναίκα διεκδικεί και φαντασιώνεται τον οργασμό που θα κερδίσει με τον σύντροφό της. Ωστόσο, η κορύφωσή της είναι ένα θέμα που απασχολεί και δημιουργεί συχνά άγχος όχι μόνο σε εκείνη, αλλά και στον σύντροφό της. 

Ο άνδρας θέλοντας να νιώσει ικανός, ξεχωριστός και μοναδικός εραστής, προσπαθεί να φτάσει τη σύντροφό του σε οργασμό με κάθε τρόπο. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε ο άνδρας αναρωτιέται τι δεν έκανε σωστά. Γι΄ αυτό και πολλές γυναίκες προτιμούν να υποκρίνονται ότι έρχονται σε κορύφωση για να μην απογοητεύσουν τον σύντροφό τους. 

Mια νέα όμως τεχνική έρχεται να δώσει ελπίδες στα ζευγάρια καθώς υπόσχεται σίγουρο οργασμό για τις γυναίκες. 

Πρόκειται για την τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς την στάση CAT που προϋποθέτει τον άνδρα να είναι από πάνω (ιεραποστολική στάση). 

Σύμφωνα με τους ειδικούς η στάση CAT μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολία να φτάσουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει τη μέγιστη δυνατή διέγερση της κλειτορίδας, χάρη στη σωστή τοποθέτηση του ανδρικού και του γυναικείου σώματος και την κίνηση πάνω-κάτω αντί για μπρος-πίσω.

Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, κάτι που προκαλεί αυξημένη τριβή της κλειτορίδας της στη βάση του πέους του άντρα. Μάλιστα η τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από τους γοφούς της γυναίκας είναι πολύ βοηθητική.

Κατά τη σεξουαλική πράξη ο άντρας δεν πρέπει να κινεί τη λεκάνη και το πέος του μπρος-πίσω, αλλά να προσπαθεί μαζί με ταυτόχρονη κίνηση της γυναίκας να δημιουργήσουν μία κίνηση πάνω-κάτω με το πέος να είναι πλήρως μέσα στον κόλπο της γυναίκας. 

Για να επιτευχθεί η μέγιστη διέγερση της κλειτορίδας θα πρέπει η λεκάνη του άνδρα να βρίσκεται επάνω από τη λεκάνη της γυναίκας και όχι μπροστά από αυτήν. Δηλαδή το στήθος του άντρα να είναι πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας.

Αυτη η τεχνική εγγυάται μεγαλύτερο ερεθισμό και αυξημένη πιθανότητα οργασμού για τη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αιτία που «σκοτώνει» την επιθυμία των ανδρών για σεξ

Αυτοί είναι οι 6 πιο δυνατοί συνδυασμοί ζωδίων για ιδανικό σεξ