Shutterstock
Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ

Αυτοί είναι οι 6 πιο δυνατοί συνδυασμοί ζωδίων για ιδανικό σεξ


Το σεξ δεν είναι πάντα καλό. Σίγουρα σου έχει τύχει να περάσεις από μέτρια μέχρι χάλια στο κρεβάτι. Μερικές φορές φταίει ο ένας, άλλοτε και οι δύο.

Κάποιες φορές ένας από τους δύο δεν το «έχει» ή δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, ώστε να γίνει το μπαμ. Αυτή, λοιπόν, η χημεία είναι πολύ πιθανόν να συμβεί ανάμεσα σε κάποιους συγκεκριμένους ζωδιακούς συνδυασμούς. 

Ναι, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν (εκτός κι αν έχουν γνωρίσει στο παρελθόν το ίδιο ζώδιο και ξέρουν από πρώτο χέρι τι θα περάσουν).

Και συμβαίνει συχνά κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί να είναι πιο ταιριαστοί από διάφορους άλλους, όπως για παράδειγμα ο Ταύρος με Τοξότη που έγινε και σίριαλ στην τηλεόραση. 

Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους υπάρχουν κάποια ζώδια που αν συναντηθούν μεταξύ τους κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Εχουν μια απίστευτη χημεία στο κρεβάτι. 

Και ναι μην το παίρνεις όλο αυτό πολύ στα σοβαρά. Μπορείς να κάνεις πολύ καλό σεξ με (σχεδόν) οποιονδήποτε γνωρίσεις, εφ' όσον βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για το τι ακριβώς θέλετε στο κρεβάτι.

Για να δουμε παρακάτω ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων στο σεξ. Βρήκαμε τους 6 πιο δυνατούς συνδυασμούς για την καλύτερη, απολαυστικότερη και πιο έντονη σεξουαλική εμπειρία.

1. Κριός με Σπορπιό

Εδώ μιλάμε για έντονο πάθος που δεν συμβαδίζει με τα θέλω. Ο Κριός γεννά την ανάγκη στον Σκορπιό να τον υποτάξει και ο Σκορπιός στον Κριό να τον περιορίσει, για αυτό το σεξ αυτών των δύο έχει την ένταση μιας μάχης.

2. Ταύρος με Τοξότη

Ο Τοξότης και ο Ταύρος είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά άτομα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τα δύο άκρα, αλλά όταν πέφτουν στο κρεβάτι ο συνδυασμός τους είναι εκρηκτικός. Αν εκείνος είναι Τοξότης και εκείνη Ταύρος τότε έχουμε εδώ παθιασμένες βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Αν και φαίνεται να μην ταιριάζουν και τόσο και να μην έχουν και πολλά κοινά, στην ουσία είναι δύο ζώδια που στηρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

3. Δίδυμος με Αιγόκερω

Αέρας και Γη. Ο Αιγόκερως είναι τόσο συνεσταλμένος και τόσο μορφωμένος που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τον Δίδυμο, ο οποίος δεν ησυχάζει ποτέ γιατί τους αρέσει να τον ιντριγκάρουν. Ο Αιγόκερως είναι αισθησιακός και αγαπησιάρης και ο Δίδυμος ζει το παρόν στο έπακρον. Τα δύο ζώδια αυτά όταν συναντηθούν σεξουαλικά κάνουν θαύματα. 

4. Λέων με Ζυγό

Το σεξ είναι θεαματικό καθώς ο Ζυγός μαθαίνει πολλά στο Λιοντάρι, κυρίως να μην είναι εγωιστής (κύριο χαρακτηριστικό των Λιονταριών). Στη σχέση αυτή η απόλαυση είναι γενναιόδωρη!

5. Ιχθύς με Καρκίνο

Θα καταλάβουν ενστικτωδώς ο ένας τον άλλον. Είναι τόσο τρυφεροί και υποστηρικτικοί και συνήθως γνωρίζουν ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες του άλλου. Επίσης και οι δύο είναι πολύ έξυπνοι και θα είναι σε αρμονία. Αίσθηση, είναι η λέξη κλειδί σε αυτή τη σχέση. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ζώδια αυτά ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, το νερό. Αυτή η σύνδεση θα είναι προφανής από τη στιγμή που θα κοιταχτούν.

6. Παρθένος με Υδροχόο

Σε αυτή την ερωτική ένωση Παρθένος και Υδροχόος μπορούν να βγάλουν τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του συντρόφου τους. Αυτοί οι δύο εραστές μπορούν στ’ αλήθεια να εξαλείψουν τις διαφορές τους και να συμπορευτούν καθώς ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο. Ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι παθιασμένος και με έντονη ιδιοσυγκρασία, ενώ ο Παρθένος λειτουργεί περισσότερο μεθοδικά και είναι ανυπόμονος. Η φιλοδοξία αυτών των δυο ζωδίων τους οδηγεί σε αξιοθαύμαστες πράξεις. Αυτή η σχέση έχει την τάση να είναι διδακτική, διαφωτιστική και να προσφέρει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους.

Διαβάστε επίσης: Ενα 24ωρο στην ζωή μιας sex editor - Μιλώντας όλη μέρα για σεξ

Sleep Sex: Τι συμβαίνει όταν κάνεις σεξ στον ύπνο σου και δεν το θυμάσαι;