Yπάρχει πιο ωραίο και οικονομικό πράγμα από το μεταφέρεις το σπιτικό σου φαγητό στη δουλειά και να ζεις μια σπιτική στιγμή θαλπωρής στο γραφείο; Φυσικά και όχι.
Πριν από μερικά χρόνια οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα ήταν γεμάτες με κατάλογους από κάθε λογής delivery.
Λιπαρές σφολιάτες, άνοστα σάντουιτς, φτηνά σουβλάκια, πίτσες με αμφιβόλου ποιότητας αλλαντικά, μαραμένες σαλάτες. Τρώγοντας τα νιώθεις πιο βαρύς, παίρνεις πολλές θερμίδες και ροκανίζεις λίγο λίγο το ανοσοποιητικό σου.
Εκτός όμως από αυτό, το delivery είναι σίγουρα επιβαρυντικό για την τσέπη μας. Η οικονομική κρίση βλέπεις οδήγησε πολλούς στο να κόψουν τα περιττά έξοδα και να στραφούν στο λεγόμενο ταπεράκι της δουλειάς.
Πλέον, η λογική του «παραγγέλνω απ' έξω» απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο και πολλοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Κάπως έτσι το ταπεράκι στη δουλειά έγινε καθημερινή συνήθεια για πολλούς Έλληνες που έκανε καλό όχι μόνο στην υγεία τους, αλλά και στην τσέπη τους.
Με την πρακτική του τάπερ ελέγχει κανείς τις μερίδες του, τρώει πιο υγιεινά (εφόσον οι επιλογές του είναι υγιεινές) και εξοικονομήσει και κάποια ευρώ. Το λες και καλό deal!