Γυναίκα έκαψε το νυφικό της όταν ανακάλυψε την παράνομη σχέση του άντρα της στο facebook | 0 bovary.gr
Γυναίκα έκαψε το νυφικό της όταν ανακάλυψε την παράνομη σχέση του άντρα της στο facebook | 0 bovary.gr
ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΨΕ

Γυναίκα έκαψε το νυφικό της όταν ανακάλυψε την παράνομη σχέση του άντρα της στο facebook


Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος. Είτε η σχέση ήταν μικρή είτε μακροχρόνια, ο χωρισμός πάντα μας στεναχωρεί και να μας δημιουργεί διάφορα αρνητικά συναισθήματα.

Πόσο μάλλον όταν μαθαίνουμε ότι ο άνθρωπος που ήμασταν μαζί είχε παράλληλη σχέση. Τότε η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη. 

Μια γυναίκα, η 34χρονη Kristy Scott από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, ανακάλυψε τυχαία πώς ο άντρας της είχε παράλληλη σχέση με μια κοινή φίλη της στο Facebook. 

Το σοκ ήταν μεγάλο και επώδυνο. Για να μπορέσει να το ξεπεράσει και να λυτρωθεί από τον πόνο και τον θυμό που την κυρίευε, αποφάσισε να κάψει το νυφικό της.

«Εκαψα το νυφικό επειδή δεν μπορούσα να κάψω το γάμο μου», είπε ενώ το περιέλουζε με ένα εύφλεκτο υλικό. 

Κάπως έτσι σηματοδοτήθηκε το τέλος μίας κακής ανάμνησης και η 34χρονη αισθάνθηκε να της φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω της. 

Με αυτόν τον τρόπο επουλώθηκε η συναισθηματική της πληγή και όπως σημειώνει ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανε μετά το διαζύγιό της. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αφού έβαλε φωτιά στο νυφικό, η 34χρονη αποφάσισε να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της και να προχωρήσει μπροστά. 

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι έρευνες έχουν δείξει ότι η υπερβολική χρήση των κοινωνικών δικτύων μπορεί να κάνει σοβαρή -έως ανεπανόρθωτη- ζημιά στις σχέσεις μερικών ζευγαριών.

Υπάρχουν δικηγόροι που υποστηρίζουν πως έχει αυξηθεί ο αριθμός των διαζυγίων τα τελευταία χρόνια καθώς πολλά ζευγάρια έχουν συνάψει σχέσεις μέσω του Διαδικτύου.

Η τεχνολογία επιτρέπει στους περισσότερους συζύγους να ερωτοτροπούν μέσω του Facebook.

«Όσο πιο πολύ χρησιμοποιούμε τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα τριβών, απιστίας, χωρισμού και διαζυγίου», επισημαίνουν.

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός; Κινήσεις που μπορούν να σώσουν το γάμο, πριν τον διαλύσεις οριστικά

Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις μετά από έναν χωρισμό