Οι  συνήθειές σου στο σεξ που μισούν οι άνδρες (και δεν σου το λένε) | 0 bovary.gr
Οι συνήθειές σου στο σεξ που μισούν οι άνδρες (και δεν σου το λένε) | 0 bovary.gr
ΣΕΞ

Οι συνήθειές σου στο σεξ που μισούν οι άνδρες (και δεν σου το λένε)


Tελικά less is more και στο σεξ.

Βασικό συστατικό επιτυχίας, το να είσαι ο εαυτός σου όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Αν είσαι θα φανεί και αν δεν είσαι, θα φανεί επίσης. O άνδρας δεν αντέχει την υπερβολή, την θεωρεί αφόρητη, τον ξενερώνει. Και την καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται αμέσως πιο πολλά από όσα νομίζεις.

Αν πιστεύεις ότι το να κοπιάρεις την συμπεριφορά μιας ηρωίδας ερωτικών ταινιών είναι κάτι που τον τρελαίνει, αν δεν έχεις καλή ιδέα για το σώμα σου, αν πιστεύεις ότι... τους πέφτεις «πολλή», είσαι συγκρατημένη και φοβισμένη, τότε είσαι... σε λάθος δρόμο!

Αυτό αποδεικνύουν εξομολογήσεις ανδρών στο elitedaily.com και έχουν ενδιαφέρον...

1) «Ο οργασμός της είναι ψεύτικος»: «Το καταλαβαίνουμε πάντα όταν μια γυναίκα υποκρίνεται. Και όταν το καταλαβαίνουμε δεν νιώθουμε καθόλου καλά. Πιστεύουμε ότι κάτι δεν κάνουμε καλά και υποκρίνεται για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα».

2) «Κάνει σαν ηρωίδα ερωτικής ταινίας»: «Το πορνό μας αρέσει. Αλλά μόνο να το παρακολούθουμε. Και βέβαια ξέρουμε ότι είναι κάτι ψεύτικο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η «θεατρικότητα» στο σεξ μας εκνευρίζει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχουμε απέναντί μας μια πορνοστάρ. Αν το ξέραμε, μπορεί να μην την είχαμε επιλέξει για σύντροφο».

3) «Εχει κακή ιδέα για το σώμα της»: «Ένα χαρακτηριστικό που κερδίζει άνδρες και γυναίκες στην επιλογή του/της συντρόφου τους είναι η αυτοπεποίθηση. Η σύντροφός μου νιώθει συνεχώς άσχημα για το σώμα της, κάνει σχόλια για τις αναλογίες της, δεν θέλει ποτέ το φως αναμμένο κατά τη διάρκεια της πράξης και θέλει να φοράει μπλούζα. Με κάνει στο τέλος να νιώθω άσχημα κι εγώ».

4) «Με ενοχλεί όταν νιώθω ότι πιστεύει ότι «Μου κάνει και χάρη...»: «Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από την γυναίκα που σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά απέναντί της. Που σε κάνει να πιστεύεις ότι «σου κάνει και την χάρη» που κάνετε σεξ μαζί. Οι άνδρες δεν θέλουν γυναίκες που δείχνουν ότι δεν τους θαυμάζουν, δεν τους εκτιμούν, δεν τους ποθούν».

5) «Λέει όχι σε νέες εμπειρίες»: «Κάθε φορά που βλέπω ότι η σύντροφός μου δεν θέλει να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, νιώθω ότι δεν με εμπιστεύεται. Έτσι νιώθω ενοχές. Ότι φταίω εγώ που δεν της έχω εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Αν θέλεις να κάνεις πραγματικά χαρούμενο έναν άνδρα, άστον να σε αφήσει να περιπλανηθείς στα μονοπάτια που θέλει ο ίδιος».