Instagram/dianasirokai
Instagram/dianasirokai
H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ PHOTOSHOP

Πριν και μετά το Photoshop: Δύο plus-size μοντέλα μας δείχνουν την απίστευτη μεταμόρφωσή τους


Tο Photoshop είναι ένα «μαγικό» εργαλείο που σβήνει τις ατέλειες, την κυτταρίτιδα, τα σπυράκια και τα σημάδια μιας γυναίκας. Είναι ικανό να μεταμορφώσει αλλά και να παραμορφώσει. Είναι ικανό να μεταμορφώσει, αλλά και να παραμορφώσει. Δύο plus-size μοντέλα μόλις κατέστησαν σαφές πόσο πολύ μπορεί το photoshop να αλλάξει ένα σώμα.

Η Diana Sirokai και η Callie Thorpe ανέβασαν φωτογραφίες «πριν» και «μετά» στους λογαριασμούς τους στο Instagram για να δείξουν πόσο παραπλανητικές μπορεί να είναι οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες που προβάλλονται στα social media και στα περιοδικά. 

Το κορίτσια ζήτησαν από την φωτογράφο Karina Poltavtceva, με την οποία η Diana είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, να παρέμβει στις φωτογραφίες για να τις κάνει να φαίνονται πιο αδύνατες και χωρίς κυτταρίτιδα.

Δείτε το αποτέλεσμα και πατήστε δεξιά στο βελάκι για να δείτε το «πριν» και το «μετά»:

«Είμαστε τέλειες έτσι όπως είμαστε, δύο φίλες που χαμογελάνε για μία φωτογραφία. Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες πως είναι απόλυτα ΟΚ να δείχνουν 'φυσικές’, να έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες και κοιλίτσες που δεν είναι επίπεδες ή γραμμωμένες. Να είστε χαρούμενες όπως είστε και με το σώμα σας» σημειώνει η Diana στη ,λεζάντα της φωτογραφίας. 

«Ο σκοπός του εγχειρήματος είναι να καταδείξει σε όλους πώς τα περιοδικά και τα ΜΜΕ έχουν αναγάγει σε τέχνη το ρετούς στις φωτογραφίες. Τα μοντέλα και οι διασημότητες δεν μοιάζουν καν με τους εαυτούς τους. Ζούμε σε ένα τόσο ψεύτικο κόσμο, που έχει φτάσει η στιγμή να φέρουμε πίσω το πραγματικό στη ζωή μας. Το να ξέρουμε πως είμαστε θα μας βοηθήσει να είμαστε κάνουμε πάταγο» συμπληρώνει. 

Διαβάστε επίσης: Γνωστή make up artist φωτογραφίζεται με και χωρίς μακιγιάζ για σημαντικό λόγο