Shutterstock
Shutterstock
EMMONH ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο λόγος που πρέπει να τρως το φαγητό σου αντί να το φωτογραφίζεις


Oι χρήστες του Instagram λατρεύουν τις φωτογραφίες φαγητού. Πρόκειται για μια τάση που μετατράπηκε σε εμμονή με τους περισσότερους να διαθέτουν περισσότερο χρόνο στο να φωτογραφίζουν το πιάτο τους αντί να το απολαμβάνουν.

Ολοι μας έχουμε μπει στο «τριπάκι» να φωτογραφίσουμε το φαγητό μας και να το ανεβάσουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό. Είτε πρόκειται για το φαγητό της μαμάς, είτε για ένα σιροπιαστό επιδόρπιο, είτε για ένα γκουρμέ πιάτο, είτε για ένα ρόφημα οι φωτογραφίες των φαγητών στο Instagram υπάρχουν παντού!

Υπάρχει πιθανότητα να έπεσες επάνω στο βίντεο που έγινε viral με τον άνθρωπο που χαλούσε τις φωτογραφίες των φίλων του την στιγμή που απαθανάτιζαν το πιάτο τους για να το ανεβάσουν στο προφίλ τους στο Instagram.

Και για να έγινε viral προφανώς κάποιος λόγος θα υπήρχε γύρω από αυτό το trend του Instagram (foodporn). Και σίγουρα ξέρεις για ποιο πράγμα μιλαμε, γιατί θα σου έχει συμβεί και σένα να σου λέει η φίλη σου να μην αγγίξεις το πιάτο σου για να το βγάλει πρώτα μια φωτογραφία με το κινητό της.

O Kevin λοιπόν έγινε viral, γιατί την ώρα που πήγαιναν οι φίλοι του να βγάλουν μια φωτογραφία το φαγητό τους, εκείνος έβαζε ένα πιρούνι και τους κατέστρεφε την «σημαντική» αυτή στιγμή.

Δείτε το:

 

How to ruin people's Insta pics (tag someone you would do this to haha)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Freshwater (@kevinfreshwater) στις Οκτ 25, 2017, 11:22πμ PDT

Υπάρχει όμως και καλύτερο. Ενας χρήστης του Instagram ανέβασε ένα απίθανο στιγμιότυπο την στιγμή που έτρωγε σε ένα εστιατόριο.

Εβγαλε μια selfie, όπου στο βάθος φαινόντουσαν δύο γυναίκες να προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφία τα πιάτα τους. Μάλιστα η μία είχε σηκωθεί επάνω στον καναπέ όρθια για να τραβήξει ένα καλύτερο πλάνο για το προφίλ της. Ολα αυτά για να απαθανατίσουν ένα πιάτο με τηγανητές πατάτες, σχολιάζει ο John Godwin.

Ολη αυτή η «φασαρία» για ένα κλικ... 

Φωτογραφία: John Godwin
Φωτογραφία: John Godwin

Οπως πολύ σωστά αναφέρει, αντί να ξοδεύεις χρόνο για να βγάλεις το τέλειο καρέ του φαγητού σου, άφησε για λίγο στην άκρη το κινητό σου και απολαύσε όχι μόνο το πιάτο σου, αλλά και την παρέα σου.

Αξίζει τον κόπο!

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο διατροφικό trend μετά το αβοκάντo

Ο Γουίλ Φέρελ δείχνει πως είναι να είσαι απόλυτα εθισμένος με το κινητό σου