Το φετινό Πάσχα ήταν τελείως διαφορετικό φέτος. Με όλα τα ήθη και τα έθιμα, αλλά με μια μοναχικότητα που δεν είχαμε ξαναβιώσει.
Το τραπέζι, γεμάτο με κάθε λογής πιάτα. Από τα πατροπαράδοτα κρεατικά, μέχρι τα τσουρέκια και τα κουλουράκια, αλλά και όλα τα γλυκά. Φέτος πάντως, όπως και κάθε χρόνο τα αυγά ήταν αυτά που είχαν την τιμητική τους.
Ιδανικά για ορεκτικό, συνοδευτικό, ακόμη και για σνακ, τρώγονται την Κυριακή του Πάσχα αλλά και τις επόμενες ημέρες.
Αντί λοιπόν να πετάξεις τα ήδη βρασμένα κόκκινα αυγά, ΄βγάλε χαρτάκι και στυλό και σημείωσε την φανταστική συνταγή του Δημήτρη Σκαρμο'υτσου. Τα «αυγά Μιμόζα». Πρόκειται για γεμιστά αυγά, τόσο λαχταριστά όσο και πανεύκολα. Γίνονται μέσα σε 15 λεπτά και τρώγονται αμέσως!
Σημείωσε τι θα χρειαστείς:
ΥΛΙΚΑ (6-12 μερίδες)