Instagram/Beyonce
Instagram/Beyonce
29|12|2017 14:15
SHARE
ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Η Beyonce αποχωρίστηκε τη μακριά της κόμη και είπε «ναι» στο κοντό καρέ


Σταματήστε ο,τι κάνετε. H Beyonce κουρεύτηκε. 

Εντάξει, μη σταματήσετε δηλαδή (ειδικά αν σας πετυχαίνουμε την ώρα του φαγητού), αλλά τα νέα για το νέο κούρεμα της 36χρονης τραγουδίστριας που πουλάει μόνο και για το γεγονός ότι υπάρχει έχουν τραντάξει τα newsfeed (και όχι μόνο των κομμωτών). 

Η Μπιγιόνσε δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κάτσουν να περιμένουν το νέο έτος για να αποφασίσουν αν και πότε θα κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους. Οχι. Το έκανε και μάλιστα ενώ έχουν μείνει λίγες ημέρες (72 ώρες!), για να αλλάξει η χρονιά. 

Νικόλ Κιντμαν, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπλέικ Λάιβλι, Μίλα Κούνις. Tους τελευταίους μήνες κι αν έχουμε δει διάσημες να παίρνουν τη γενναία απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους και να υιοθετήσουν τo μεγάλο hair trend του 2017: το κοντό καρέ (ή αλλιώς το bob haircut). Και , φυσικά, και η Άννα Βίσση στην ίδια λίστα.  Η Beyonce θα έμενε πίσω; Jamais.  

 

 

 

 

Μετά από τα απανωτά ποστ στο Instagram με την αλογοουρά μέχρι το πάτωμα (οκ, έστω μέχρι τα οπίσθια), η ταλαντούχα performer έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ. Μάλιστα στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο site της, beyonce.com, αναδεικνύει το κούρεμα με το φυσικό λουκ των μαλλιών της, δηλαδή σγουρά.

Διαβάστε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να κόβεις τα μαλλιά σου, ανάλογα με τον τύπο και το κούρεμα

Instagram/beylite
Instagram/beylite

 

 

Με χρυσαφί ανταύγειες, τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι το πιγούνι της.

Παρόμοιο κούρεμα είχε κάνει πριν από 3 χρόνια μετά το τέλος της περιοδείας Mrs. Carter Show World Tour.  

 

 

Αν σε κάποιον δεν αρέσει το νέο της κούρεμα, τότε αυτός είναι η μαμά της η οποία πριν από 2 περίπου εβδομάδες πόσταρε στο Instagram αυτή τη φωτογραφία γράφοντας πόσο χαρούμενη είναι που τα μαλλιά της κόρης της επιτέλους έχουν μακρύνει ξανά. Συγγνώμη κυρία Knowles, αλλά εκεί που είχαν μακρύνει, το κορίτσι σας τα ξαναέκοψε. Μάλλον θα πρέπει να περιμένετε άλλα 3 χρόνια για να τα δείτε ξανά σε αυτό το μήκος.