Φωτογραφία: Splashnews
Φωτογραφία: Splashnews
02|01|2018 15:44
SHARE
ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙ ΒΕΛΟΥΔΟ

Αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το φόρεμα που φορούσε μέσα από το καμηλό παλτό η Μέγκαν Μαρκλ


Οι στιλιστικές επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ, είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των βρετανικών περιοδικών μόδας.

Και όχι μόνο. Σκεφτείτε τη φρενίτιδα με τα outfit της Κέιτ Μίντλετον και όλες τις Βρετανίδες, οι οποίες εμμονικά αγοράζουν όλα όσα φοράει η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Και λογικό, αφού τα σύνολά της είναι σχετικά οικονομικά, με τα ΖΑRA να πρωταγωνιστούν στη γκαρνταρόμπα της. Στην άλλη άκρη του παλατιού, η νεοεισελθείς στα βασιλικά ανάκτορα, ζει το όνειρο. Η επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι είναι κομματάκι σπάταλη και αυτό φάνηκε όταν κατάφερε να διχάσει το βρετανικό έθνος, στη φωτογράφιση για τον πριγκιπικό αρραβώνα. Τότε η αφροαμερικανίδα ηθοποιός είχε επιλέξει ένα φόρεμα του οίκου Ralph & Russo, το οποίο κόστισε 63.000 ευρώ (άουτς).

Η 36χρονη ηθοποιός θέλοντας ίσως να επανορθώσει για την προηγούμενη εξτραβαγκάνζα της, αποφάσισε, για τα πρώτα της βασιλικά Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Χάρι, να βρει το ιδανικό και όχι τόσο ακριβό outfit.

Φωτογραφία: Splashnews
Φωτογραφία: Splashnews

Έτσι λοιπόν, για το μεσημεριανό γεύμα με τη βασίλισσα στο Sandringham, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα βουργουνδί βελούδινο φόρεμα «Tay» από το καναδικό brand Club Monaco, το οποίο κοστίζει κάτι λιγότερο από 250 ευρώ (και αυτό ονομάζεται πρόοδος).

Κρυμμένο κάτω από ένα Sentaler καμηλό παλτό, κατά τη διάρκεια της δημόσιας εμφάνισης του ζευγαριού τα Χριστούγεννα, το βελούδινο φόρεμα έχει κοντά μανίκια με layers, δένει με ζώνη στη μέση και τελειώνει λίγο κάτω από το γόνατο.

Τέλος, την ώρα που γράφονταν ετούτες οι γραμμές το φόρεμα της Μέγκαν γινόταν Sold out! Sorry κορίτσια!

 

Διαβάστε επίσης: Η τσάντα που κράτησε η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη δημόσια βόλτα ξεπούλησε μέσα σε 11 λεπτά

Διαβάστε επίσης: H μυστηριώδης γυναίκα που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι