apimages
apimages
02|12|2017 10:08
SHARE
Ο,ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ

Η τσάντα που κράτησε η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη δημόσια βόλτα ξεπούλησε μέσα σε 11 λεπτά


Το «Meghan Markle effect» ξεκίνησε. 

Είχε ήδη ξεκινήσει από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά από εδώ και πέρα θα συμβαίνει με την ίδια συνέπεια που συμβαίνει στην Κέιτ Μίντλετον (αλλά και στα παιδιά της, Τζορτζ και Σάρλοτ). 

Ο,τι φοράει θα γίνεται ανάρπαστο και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει εξαφανιστεί. Εχουμε ήδη μιλήσει για αυτό το φόρεμα και αυτές τις μπότες που εκτινάχθηκαν σε πωλήσεις. 

Χτες, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως πριγκίπισσα, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, σε μια παραδοσιακή βασιλική βόλτα, στο Νότιγχαμ, που περιελάμβανε τα κλασικά: χειραψίες, λόγια θαυμασμού και λουλούδια. Εκτός από το μπλε σκούρο, ζεστό, μακρύ παλτό της που είναι Mackage (ένα καναδικό brand), η τσάντα που κρατούσε κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. 

Πρόκειται για μια βουργουνδί, τετράγωνη, με κοντό λουράκι (ώστε να φοριέται στο βραχίονα του χεριού) τσάντα ενός σκωτσέζικου brand, με βάση το Εδιμβούργο, ονόματι Strathberry.

Διαβάστε επίσης: Το σημείο του σώματος της Μέγκαν Μαρκλ που έχει γίνει το νέo trend στις πλαστικές

To συγκεκριμένο σχέδιο είναι από τη συλλογή με τις midi tote bags, κοστίζει 495 λίρες (aka 560 ευρώ) και είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και σχέδια (υπάρχει και με εξωτερική επένδυση γούνας), αλλά η εκδοχή που κράτησε η Μέγκαν η οποία συνδυάζει 3 αποχρώσεις (βουργουνδί, navy blue και λευκό) έγινε sold out. Για την ακρίβεια, όπως δήλωσε το ίδιο το brand στο βρετανικό Elle, ξεπούλησε μέσα σε 11 λεπτά. 

Ο εκπρόσωπος τύπου του brand Strathberry δήλωσε πως η εταιρεία κατενθουσιάστηκε που η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επέλεξε ένα από τα σχέδια τους για την πρώτη της βόλτα ως πριγκίπισσα και επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα επανέλθει σε διαθεσιμότητα από τη νέα χρονιά.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Από εδώ και πέρα ο,τι (μα ο,τι) φοράει η Μέγκαν θα γίνεται «χρυσός». Όπως ακριβώς έγινε και με σχεδόν κάθε κομμάτι του outfit που φόρεσε την ημέρα ανακοίνωσης του αραββώνα της. Τόσο το λευκό παλτό (δημιουργία του καναδικού label Line The Label), όσο και τα nude ψηλοτάκουνα του οίκου Aquazzura, ξεπούλησαν αμφότερα. 

apimages
apimages