AP
AP
22|11|2017 10:41
SHARE
Η ΜΕΓΚΑΝ ΕΜΠΝΕΕΙ

Το σημείο του σώματος της Μέγκαν Μαρκλ που έχει γίνει το νέo trend στις πλαστικές


Η 35χρονη αμερικανίδα μιγάδα ηθοποιός, ακολουθώντας τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, θεωρείται πλέον style icon της εποχής. Απ' ότι φαίνεται όμως, το στιλ της είναι μόνο ένα από τα στοιχεία της τα οποία εμπνέουν τις γυναίκες. 

Από την ημέρα που εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι έπαψαν να κρύβουν ότι είναι μαζί και όσο οι φήμες περί γάμου οργιάζουν, η Μέγκαν Μαρκλ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις απανταχού γυναίκες.

Ο,τι φοράει και γίνεται ανάρπαστο και ξεπουλάει (πριν από λίγες ημέρες πάλι γράφαμε για τις αγαπημένες της μπότες). Εκτός όμως από το στιλ της, πολλές γυναίκες έχουν ήδη αρχίσει να επιθυμούν να μοιάσουν στην 35χρονη ακτιβίστρια και ηθοποιό που γνωρίσαμε από τη σειρά Suits και σε άλλα στοιχεία της. 

Σαφώς πρόκειται για μια, αναμφίβολα όμορφη, γυναίκα. Υπάρχει όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός της και συγκεκριμένα του προσώπου της που έχει μεγάλη ζήτηση. Kαι, όπως καταλάβατε, εννοούμε στις πλαστικές. 

 

 

Σύμφωνα με τον διαπιστευμένο πλαστικό χειρουργό με έδρα τη Νέα Υόρκη, Dr. Stephen T. Greenberg, υπάρχει αυξημένη ζήτηση στις ρινοπλαστικές και συγκεκριμένα τις ρινοπλαστικές που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη μύτη της Μαρκλ. 

«Εδώ και περίπου 6 μήνες, οι πελάτισσες ζητούν επισταμένα τη μύτη της Μέγκαν Μαρκλ», δήλωσε ο γιατρός στο E! News. «Ισως επειδή τα πράγματα μεταξύ εκείνης και του πρίγκιπα Χάρι έχουν αρχίσει να γίνονται πιο σοβαρά, έχει αρχίσει να τραβάει περισσότερο την προσοχή».

«Αυτή τη στιγμή», συμπληρώνει «είναι μάλλον στη λίστα με τα πρώτα -αν όχι το Νο.1- αιτήματα που δέχομαι για ρινοπλαστικές ενώ, μέχρι πρόσφατα, οι Kardashians ήταν τα πιο δημοφιλή πρότυπα σε πλαστικές» (αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λεει ο Dr. Greenberg τότε ίσως και να μιλάμε για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής ή για την επιστροφή σε μια πιο παλιά, όταν ακόμα οι γυναίκες μπορούσαν να θεωρούνται σέξι και χωρίς τεράστια οπίσθια!). 

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η Μαρκλ έχει έντονη ακτιβιστική δράση. Μεταξύ άλλων, το 2016 έγινε η παγκόσμια Πρέσβειρα για τη World Vision Canada και ταξίδεψε στη Ρουάντα στο πλαίσιο της καμπάνιας Clean Water Campaign. Έχει εργαστεί για την ισότητα των φύλων με την Οντότητα των Ηνωμένων Εθνών και έχει υπάρξει εκπρόσωπος για τη χειραφέτηση των γυναικών. Ελπίζουμε, εκτός από την εμφάνισή της, να αρχίσει να εμπνέει και για την ακτιβιστική της δραστηριότητα λοιπόν!  

Διάβασε επίσης: Ποια είναι η Μέγκαν Μαρκλ που έχει ξελογιάσει τον πρίγκιπα Χάρι