Apimages
Apimages
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ

Συγκλονιστικό -Η στιγμή που η Oύμα Θέρμαν τραυματίζεται στα γυρίσματα του Kill Bill


Η Ούμα Θέρμαν μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και τον σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο, ανέβασε στο Instagram την στιγμή που τραυματίζεται στα γυρίσματα της ταινίας Kill Bill.

Στο υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του προφίλ της στο Instagram, φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέφτει πάνω σε ένα δέντρο.

Στη συνέχεια φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της αφού έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και ένα μέλος της παραγωγής να την πλησιάζει για να δει αν είναι καλά. 

Η Ούμα Θέρμαν είχε αποφύγει να μιλήσει για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ωστόσο σε συνέντευξή της στους New York Times αποκάλυψε όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον παραγωγό.

«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μου ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα» περιγράφει η ίδια στη συνέντευξη.

Η ίδια σημειώνει ότι τον προειδοποίησε: «Εάν κάνεις ό,τι έκανες σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, στο εγγυώμαι».

Η Ούμα Θέρμαν κατήγγειλε και τις ενέργειες του Ταραντίνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Kill Bill: Vol. 2" (2004), κάνοντας λόγο για μια βίαιη συμπεριφορά, στα όρια του σαδισμού.

Η ηθοποιός δεν ήθελε να οδηγήσει η ίδια το μπλε της αυτοκίνητο στη γνωστή σκηνή όπου ξανασυναντάται με τον Μπιλ, καθώς ένας υπάλληλος της ομάδας παραγωγής την είχε προειδοποιήσει ότι το όχημα ήταν σε κακή κατάσταση.

Αρνούμενος να ζητήσει μία κασκαντέρ, ο σκηνοθέτης υποχρέωσε την Θέρμαν να οδηγήσει το αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η πρωταγωνίστρια, όπως θα δείτε στο βίντεο, είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Έως σήμερα αισθάνεται ακόμη πόνους στον αυχένα και τα γόνατα. «Καβγαδίσαμε άσχημα, τον κατηγόρησα ότι προσπάθησε να με σκοτώσει».

Στο κείμενο η Ούμα Θέρμαν τονίζει ότι ο ίδιος ο Ταραντίνο της έδωσε αυτό το βίντεο και μάλιστα σημειώνει ότι έκανε το σωστό παρόλο που πρόκεται για αμέλεια σε κακουργηματικό βαθμό.

Προσθέτει, δε, ότι ο σκηνοθέτης έκανε αυτή την κίνηση αν και γνώριζε ότι θα μπορούσε και ο ίδιος να είχε συνέπειες «και γι' αυτό είμαι περήφανη για τον ίδιο και το θάρρος που επέδειξε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Η Ούμα Θέρμαν λύνει τη σιωπή της και μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουάινσταϊν

Η Ούμα Θέρμαν έγινε μελαχρινή!