NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
22|02|2018 11:39
SHARE
STRIKE A POSE

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη με ασύλληπτο φόρεμα «Μιχάλη Ασλάνη» -Φωτογραφία από το 1995


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ταξίδεψε στο χρόνο και άνοιξε το συρτάρι με τις αναμνήσεις από το παρελθόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ερμηνεύτρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καρέ από ιδιαίτερες φωτογραφίσεις της, στιγμές από συναυλίες της και συναρπαστικές εμπειρίες ζωής.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να ποζάρει ως ντίβας άλλης εποχής, σε μια εμβληματική φωτογράφιση της καριέρας της.

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε μια φωτογραφία ποζάροντας με φόρεμα δια χειρός του Μιχάλη Ασλάνη. Ενα φόρεμα, πανδαισία χρωμάτων. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με λίγες λέξεις, αποτύπωσε την μικρή ιστορία που κρύβεται πίσω από το φόρεμα. Φαίνεται ότι η ερμηνεύτρια ζήτησε από τον σχεδιαστή ένα φόρεμα λαμπερό, γεμάτο χρώμα που θα μπορούσε να καθρεπτίσει την ψυχή της.

«“Θέλω ένα φόρεμα που να ταιριάζει στην ψυχή μου” είπα... δια χειρός Μιχάλη Ασλάνη» έγραψε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι την φωτογράφιση έχει επιμεληθεί ο Βαγγέλης Κύρης, το look στα μαλλιά της ο κομμωτής Βαλεντίνο ενώ το μακιγιάζ της ο Αχιλλέας Χαρίτος.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια ήταν αποθεωτικά για εκείνη. 

Μάλιστα και η Μελίνα Ασλανίδου σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Η ψυχή σου η πολύχρωμη με βανίλια και μπαχάρια φτιαγμένη. Φως και αγάπη για σένα».