Η Ανώτατη Δικαστής των ΗΠΑ έχει αδυναμία στο πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ | 0 bovary.gr
Η Ανώτατη Δικαστής των ΗΠΑ έχει αδυναμία στο πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ | 0 bovary.gr
RUTH BADER GINGSBURG

Η Ανώτατη Δικαστής των ΗΠΑ έχει αδυναμία στο πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ


Η Δεύτερη γυναίκα Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αμερικής, Ruth Bader Ginsburg, είναι συνήγορος των δικαιωμάτων των γυναικών και ένα είδωλο των αξεσουάρ.

Ακόμα και στην ορκωμοσία της το 1993, όταν και διορίστηκε από τον τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, η Ginsburg φορούσε και πάλι το αγαπημένο της.

Η κορυφαία Δικαστής είναι πάνω από όλα γυναίκα και μάλιστα πολύ κομψή. Μια γυναίκα που έχει την δική της άποψη για το στιλ και τα μαλλιά.

Πρόσφατα σε μια συνέντευξη της στην The Wall Street Journal μοιράστηκε την αδυναμία της για ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών με αισθητική που ξεπήδησε από τα 90s.

Φυσικά μιλάμε για το scruncie, που μπορεί να έκανε φέτος την μεγάλη επιστροφή ανάμεσα στις τάσεις, η ίδια όμως δεν σταμάτησε ποτέ να το φοράει. Για την ακρίβεια συλλέγει τα πιο ξεχωριστά και όμορφα κομμάτια από κάθε της ταξίδι.

Nα θυμίσουμε ότι scrunchies είναι τα μαλακά λαστιχάκια μαλλιών από πλούσιο ύφασμα, με χρωμα, prints ή από βελούδο.

 

Ruth Bader Ginsburg: υπερασπιστής του Συντάγματος, της ελευθερία των Αμερικανών, και... των scrunchies!

«Φοράω scrunchies εδώ και χρόνια», δήλωσε στην εφημερίδα. Δεν φοράει όμως οποιαδήποτε κομμάτια αλλά τα πιο σπάνια και εντυπωσιακά.

«Το καλύτερο κομμάτι προέρχεται από την Ζυρίχη, το δεύτερο από το Λονδίνο και το τρίτο καλύτερο από τη Ρώμη».

Φαίνεται πως η κοκέτα Δικαστής έχει μια τεράστια συλλογή, με αμέτρητα hair accessories του είδους αφού όπως εξομολογήθηκε «Η συλλογή μου δεν είναι τόσο μεγάλη όσο εκείνη με τoυς γιακάδες και τα γάντια μου, όμως τα scrunchies πλησιάζουν».

Πραγματικά σε κάθε της εμφάνιση έχει πιασμένα τα μαλλιά της με το ρετρό αξεσουάρ. Και καλά κάνει αφού δεν τραυματίζει την τρίχα και είναι μια απλή και κομψή επιλογή. Ποιος να το πίστευε πως μια τόσο ισχυρή γυναίκα μπορεί να έχει μια τέτοια αδυναμία.