NDP Photo agency
NDP Photo agency
19|04|2018 12:50
SHARE
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ LSE

Η Μαριάννα Λάτση λαμπερή στην τελετή βράβευσής της -Μαζί της η μητέρα της και τα παιδιά της


Την Μαριάννα Λάτση βράβευσε για την εξαιρετική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο ο ελληνικός σύλλογος αποφοίτων του πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE). 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας και η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Κέιτ Σμιθ.

«H ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς γιατί βραβεύουμε μια εξέχουσα προσωπικότητα που παράλληλα είναι και συναπόφοιτός μας» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του LSE Νίκος Σοφιανός και πρόσθεσε: «Στο πρόσωπο της κυρίας Μαριάννας Λάτση βραβεύουμε την Αριστεία, σε όλες τις εκφάνσεις της».

Η Μαριάννα Λάτση σημείωσε ότι με τη βράβευση αυτή επιστρέφει στα φοιτητικά της χρόνια, θυμίζοντας ότι στο LSE σπούδασε και ο αδελφός της, Σπύρος Λάτσης. 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κυρία Λάτση, απόφοιτη του LSE και η ίδια, δήλωσε «πολύ συγκινημένη».


NDP photo agency

«Σας ευχαριστώ θερμά για την πραγματικά μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Ο σύλλογός σας έχει δείξει έντονη δραστηριότητα στην προαγωγή του δημοσίου διαλόγου. Ως απόφοιτος είμαι περήφανη για το έργο σας» σημείωσε η Μαριάννα Λάτση μεταξύ άλλων. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης και των γραμμάτων. 

Παρόντες ήταν η μητέρα της, Εριέττα, και τα παιδιά της, Εριέττα Κούρκουλου και Πάρις Κασιδόκωστας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν περήφανοι δίπλα στη μητέρα τους. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Με τη μητέρα της Εριέττα Λάτση

Με την Ελένη Κόκκαλη:


NDP PHOTO AGENCY

Η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με την γιαγιά της, Εριέττα


NDP PHOTO AGENCY

Διαβάστε επίσης: Η Mαριάννα Λάτση λαμπερή σε εκδήλωση με την κόρη της, Εριέττα Κούρκουλου

Her style rocks: H Μαριάννα Λάτση σε εμφάνιση που θα συζητηθεί