Apimages
Apimages
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι το σεξ έχει τελειώσει πια για εκείνη -«Είμαι 80 ετών, το μαγαζί έκλεισε»


Με τρεις γάμους και αμέτρητους δεσμούς στο ενεργητικό της, η 80χρονη Τζέιν Φόντα αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι το σεξ για εκείνη τελείωσε. 

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ από το 1965 έως το 1973, με τον ακτιβιστή Τομ Χάιντεν από το 1973 έως το 1990 και με τον Τεντ Τέρνερ από τα 1991 ως το 2001.

Η σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Ρίτσαρντ Πέρι, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ, κράτησε οκτώ χρόνια και χώρισαν πέρυσι. 

«Δεν θα ήθελα να διαγράψω κανέναν τους. Ομως όλοι έμοιαζαν σαν δεκανίκι», είχε δηλώσει για τους άντρες της ζωής της. 

Ωστόσο, σήμερα η γαλαζοαίματη της δυναστείας του Χόλιγουντ είναι μόνη και αισθάνεται μια χαρά. 

«Δεν βγαίνω πια ραντεβού. Το έκανα αυτό πριν από μερικά χρόνια. Είμαι 80 ετών και το μαγαζί έκλεισε» δηλώνει χαρακτηριστικά, θέλοντας να εξηγήσει πως το σεξ τελείωσε για εκείνη. 

Η σχέση της με τον Ρίτσαρντ Πέρι ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. «Κάνω το καλύτερο σεξ της ζωής μου», είχε παραδεχτεί το το 2012 η Τζέιν Φόντα σε συνέντευξή της, αποδίδοντας τα εύσημα στον μουσικό παραγωγό.

«Το μόνο πράγμα που δεν γνώρισα ποτέ στη ζωή μου είναι η απόλυτη οικειότητα με έναν άντρα. Ήθελα να το ανακαλύψω αυτό πριν πεθάνω και ευτυχώς συνέβη με τον Ρίτσαρντ. Στο πλευρό του νιώθω απόλυτα ασφαλής. Συχνά όταν κάνουμε έρωτα τον βλέπω μέχρι και 30 χρόνια νεότερο» είχε συμπληρώσει. 

Apimages
Apimages

Η Τζέιν Φόντα, κατά τη διάρκεια της καριέρας της κατάφερε να κερδίσει δύο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Tο πρώτο ήταν το 1972, στα 35 της για την ταινία «Klute» και το δεύτερο το 1978 για το «Coming Home».

Επιπλέον έχει κερδίσει έξι Χρυσές Σφαίρες και δεκάδες άλλα βραβεία και διακρίσεις, ενώ μπορεί να αισθάνεται περήφανη και για τις επιδόσεις της ως ακτιβίστρια, παραγωγός, συγγραφέας αλλά και τηλεοπτική«γκουρού» της αεροβικής.

Η μητέρα της αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών και την ίδια χρονιά ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε. Ως έφηβη ήταν βουλιμική, κάποια περίοδο της ζωής της ήταν χρήστης ναρκωτικών, ενώ όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της, όταν ήταν παιδί ήταν θύμα βιασμού.

«Ποτέ δεν σκεφτόμουνα πώς θα είναι τα 30.Υπέθετα ότι δεν θα ζούσα πολύ και ότι θα πεθάνω μόνη μου και εξαρτημένη από κάτι. Δεν πίστευα ότι θα ζούσα τόσο πολύ, ότι θα ήμουν γεμάτη ζωή και υγιής και ότι ακόμη θα δούλευα. Είμαι ευγνώμων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. 

«Είμαι ευγνώμων που πέρασα τα 80.Είμαι λιγότερο επικριτική, συγχωρώ, αυτό δεν ίσχυε πάντα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είχε δηλώσει. 

Διαβάστε επίσης: Τζέιν Φόντα:Στα 79 της δείχνει πως γίνεται μια επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

H Τζέιν Φόντα απομυθοποιεί τον εαυτό της -Μας δείχνει το πριν και το μετά και το Instagram την αποθεώνει