Apimages
Apimages
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H 80χρονη Τζέιν Φόντα αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της -Τι αποφεύγει να βάζει στο πρόσωπό της


Η διάσημη ηθοποιός Τζέιν Φόντα αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της. 

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός παραμένει εντυπωσιακά λαμπερή και δείχνει πολύ πολύ μικρότερη από την ηλικία της.

Η 80χρονη Τζέιν Φόντα, με τρεις γάμους και αμέτρητους δεσμούς στο ενεργητικό της, δίνει συμβουλές στις γυναίκες και τους αποκαλύπτει τι πρέπει να αποφεύγουν να βάζουν στο πρόσωπό τους. 

Επίσης αποκαλύπτει από πού πηγάζει αυτή η αξεπέραστη ενέργεια που την διακατέχει. 

«Αυτό που κάνει μια γυναίκα να φαίνεται νέα είναι η συμπεριφορά της και η ενέργεια που εκπέμπει. Σημαντική είναι η στάση του σώματός της. Εάν μια γυναίκα καμπουριάζει δεν είναι καλό. Πρέπει μια γυναίκα να έχει όρεξη για μάθηση. Είμαι 80 ετών και ακόμη έχω πολλά να μάθω. Εχει μεγαλύτερη σημασία να ενδιαφέρεσαι να μάθεις από το να προκαλείς ενδιαφέρον» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Apimages
Apimages

«Οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται καλά, να γυμνάζονται και να μην βάζουν νερό και σαπούνι στο πρόσωπό τους. Να διατηρούν το δέρμα τους καθαρό και ενυδατωμένο με την σωστή ενυδατική κρέμα» τόνισε στη συνέντευξη. 

«Η συμπεριφορά έχει πολύ μεγάλη σημασία. Οταν κάποιος νιώθει καλά με τον εαυτό του, δείχνει πιο όμορφος» συμπλήρωσε. 

Τέλος προέτρεψε τους Ελληνες να παλέψουν και να μείνουν ενωμένοι και δυνατοί. «Μείνετε δυνατοί και αντισταθείτε στους τύραννους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε».

 

 

Διαβάστε επίσης: H Τζέιν Φόντα απομυθοποιεί τον εαυτό της -Μας δείχνει το πριν και το μετά και το Instagram την αποθεώνει

Τζέιν Φόντα:Στα 79 της δείχνει πως γίνεται μια επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί