NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΙΚ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

H Kατερίνα Λέχου φόρεσε τον ιδανικό συνδυασμό για μια καλοκαιρινή συναυλία


Μια σημαντική ερμηνεύτρια. Δύο μεγάλες συναυλίες. Πλήθος κόσμου.

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, η Lara Fabian ταξίδεψε τους θεατές που κατέκλυσαν το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, με την αισθαντική φωνή της.

Και στις δύο συναυλίες, το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Κατερίνας Λέχου. Η Κατερίνα Λέχου, για μια ακόμα φορά, έκανε τη διαφορά με το άψογα δουλεμένο στιλ της που προσαρμόζεται στο ύφος της εκάστοτε εκδήλωσης στην οποία δίνει το παρών.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε σε επίσημη πρεμιέρα στο Εθνικό θέατρο επιλέγοντας λευκό blazer, μαύρη παντελόνα και τοπ με μαύρη διαφάνεια.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός που λατρεύει τις νεανικές πινελιές στα outift που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της μάς (υπεν)θύμισε την διαχρονική αξία ενός αλάνθαστου συνδυασμού: λευκό και denim συνθέτουν μια υπέροχη στιλιστική «συμφωνία».

Η Κατερίνα Λέχου για την εμφάνισή της επέλεξε one shoulder denim τοπ με άνοιγμα στη μέση και ζώνη, λευκή παντελόνα, λευκή crossbody bag με αλυσίδα και λευκές pointy toe γόβες. Tα μαλλιά της ήταν αφημένα στους ώμους.

Το μακιγιάζ της τόνιζε τα δυνατά στοιχεία του προσώπου της. Κάθε εμφάνιση της ηθοποιού έχει ταυτότητα και πάντα ξεχωρίζει για το μοναδικό της στιλ που είναι ευέλικτο και έχει στοιχεία που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Τρώω τα πάντα. Με μέτρο όμως, και φτιάχνω και τις συνθήκες για να ευχαριστηθώ το φαγητό μου. Θα φάω και τηγανιτές πατάτες που τρελαίνομαι, την Κυριακή, θέλω να μου τις φτιάξει ο άντρας μου, να είναι σπιτικές και να κάτσουμε παρέα να το διασκεδάσουμε. (...) Είμαι τακτική με την προσωπική υγιεινή..Τι πιο απλό από το να κάνεις απαλά το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια του μπάνιου με ένα πετσετάκι, για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να αναζωογονηθεί. Μία καθαρή επιδερμίδα είναι πολύ σημαντική, καθαρά μαλλιά, νύχια, δόντια» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr η ηθοποιός.