ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

Οι σταρ που απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα


Ο θεσμός της παρένθετης μητρότητας, άγνωστος πριν από μια δεκαετία στην Ελλάδα, κερδίζει συνεχώς έδαφος και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια τον χρησιμοποιούν σαν όχημα τεκνοποίησης.

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος του εξωτερικού απέκτησαν παιδί με αυτόν τον τρόπο και ζουν ευτυχισμένοι ευγνώμονώντας για την απόφαση που πήραν. Πίσω από κάθε παιδί κρύβεται μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία, η προσπάθεια ανθρώπων να χαρίσουν το δώρο της ζωής, να προσφέρουν κομμάτι του εαυτού τους σε άλλους ανθρώπους. Ποια είναι τα διάσημα ζευγάρια που θέλησαν να ακολουθήσουν την λύση της παρένθετης μητέρας;

Ρίκυ Μάρτιν

 

O Ρίκυ Μάρτιν έγινε πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας το 2008, όταν ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμοι γιοι του, Matteo και Valentino. “Tα παιδιά μου είναι συνέχεια μαζί μου, ακόμα και στην περιοδεία. Είναι υγιή και ευτυχισμένα”.

Νικόλ Κίντμαν

 

Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της απέκτησαν την κόρη τους Faith Margaret μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2010. Το ζευγάρι έχει άλλη μια κόρη, την Sunday Rose και έχουν δηλώσει χαρακτηριστικά: “Η οικογένειά μας είναι αληθινά ευλογημένη, είμαστε ευγνώμονες για το δώρο που μας δόθηκε. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τον καθένα που μας υποστήριξε σε αυτή μας την προσπάθεια”.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο
 

 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και το μοντέλο Toukie Smith ήταν ήδη χωρισμένοι όταν απέκτησαν τους δίδυμους γιους τους Julian Henry και Aaron Kendrick που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας το 1995.

Κριστιάνο Ρονάλντο

 

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα στην Αμερική, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Η ταυτότητα της παρένθετης μητέρας παρέμεινε μυστική. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκλειστικά την επιμέλεια του γιου του.

Έλτον Τζον

 

 

Ο γιος του Έλτον Τζον και του συντρόφου του ήρθε τον Δεκέμβριο του 2010... σαν χριστουγεννιάτικο δώρο μέσω παρένθετης μητέρας.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της πρόσθεσαν δύο μέλη στην οικογένειά τους με την βοήθεια παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τις δίδυμες Μarion και Τabitha τον Ιούνιο του 2009, ενώ είχε ήδη άλλο έναν γιο, τον James Wilkie.

Τάιρα Μπανκς:

 

Η Τyra Banks και ο σύντροφός της Erik Asla έγιναν για πρώτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας: “Το καλύτερο δώρο, για το οποίο δουλέψαμε και προσευχηθήκαμε τόσο σκληρά είναι επιτέλους εδώ. Έχει τα δάχτυλά μου και μεγάλα μάτι και το στόμα και το πηγούνι του μπαμπά του. Ευχαριστούμε την γυναίκα άγγελο που κυοφόρησε το μωρό μας για εμάς” έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.