NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

Η επιτομή της απλότητας -Η Κάτια Δανδουλάκη με ολόλευκο φόρεμα στο Ηρώδειο


Το βράδυ του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο.

Οι «Αχαρνής» σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου που άνοιξαν το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και στην Αθήνα. 

Στο ρόλο του Δικαιόπολι ο Πέτρος Φιλιππίδης, βασικοί πρωταγωνιστές ο Παύλος Χαικάλης, ο Κώστας Κόκλας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Η παράσταση έκανε ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν την προσέγγιση στην κωμωδία του Αριστοφάνη.

Ανάμεσα στους θεατές, είδαμε την Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια Δανδουλάκη, τον φετινό θεατρικό χειμώνα ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή: το αστυνομικό μυθιστόρημα «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και ένα all star cast: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνη Κατρανίδη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Tάκη Χρυσικάκο , Τάνια Τρύπη, Λένα Δροσάκη και Τζένη Ρουσσέα.

H εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της απλότητας και κατ’επέκτασιν της κομψότητας.

Με ένα ολόλευκο, μάξι, αέρινο φόρεμα, πολύ διακριτικά κοσμήματα, ελαφρύ μακιγιάζ και μια τσάντα στην πλάτη της σε nude απόχρωση, έδειξε ότι η γοητεία της, η νεανικότητά της και ο χρόνος έχουν κάνει την πιο δυνατή συμμαχία.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της στη BOVARY είχε μιλήσει για την σχέση της με την ομορφιά και το πέρασμα του χρόνου: 

«Πρέπει να είσαι συμβατή με την ηλικία σου και να μην μπεμπεδίζεις. Αυτό με ενοχλεί πολύ. Ποτέ δεν προσδοκούσα να δούνε το σώμα μου για να με ερωτευθούν. Την ψυχή μου μπορούν να τη δούν; Αυτό με ένοιαζε.

Δεν ακολουθώ μόδα που δεν μου πάει. Πρέπει η γυναίκα να ξέρει τι την κολακεύει. Κάνω ό,τι η αισθητική μου μου επιβάλλει.

Δεν ντύνομαι ακριβά, κι ας δίνω αυτή την αίσθηση. Είμαι κοκέτα, όχι φιλάρεσκη. Από μικρή δεν πήγαινα ούτε ως το περίπτερο απεριποίητη. Στα γυρίσματα έβλεπα πάντα τα νέα παιδιά να κοιτάζονται στο καθρέφτη κάθε μισάωρο, εγώ ούτε μια φορά. Μπορεί να ήθελα τρεις ώρες να ετοιμαστώ και οι άλλοι μισή ώρά, αλλά μετά δεν με απασχολούσε. Δεν με νοιάζει αν στο πλάνο φανεί μια ρυτίδα...».

 

Από αριστερά: Kάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Ανδρέου, Πέτρος Φιλιππίδης, Ηρώ Μανέ/ NDP Photo Agency
Από αριστερά: Kάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Ανδρέου, Πέτρος Φιλιππίδης, Ηρώ Μανέ/ NDP Photo Agency
Από αριστερά: Κώστας Τσιάνος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη/ NDP Photo Agency
Από αριστερά: Κώστας Τσιάνος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη/ NDP Photo Agency