Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H Sarah Jessica Parker έλαμψε με κατακόκκινη τουαλέτα σε επίσημη εμφάνιση με τον σύζυγό της, Matthew Broderick


Το στιλ της Sarah Jessica Parker είναι μια fashion σχολή από μόνο του.

Το να υποστηρίζεις αφοπλιστικά κάθε σου στιλιστική επιλογή είναι μια ικανότητα που δεν κατακτιέται έτσι απλά. Χρειάζεται να περάσεις από αρκετά στάδια στιλιστικού πειραματισμού και έρευνας και βέβαια να έχεις μια καθαρή αντίληψη της εικόνας σου.

Η Sarah Jessica Parker, είτε φορά το αγαπημένο της τζιν και ένα πουκάμισο, είτε φορά ένα βραδινό φόρεμα, ξέρει να μας παρασύρει στα στιλιστικά της μονοπάτια με έναν μοναδικό τρόπο.

Κοιτάζοντας φωτογραφίες της από την εμφάνισή της στο Ballet Fall Fashion Gala στη Νέα Υόρκη (μια βραδιά αφιερωμένη στο χορό και την υψηλή ραπτική -σσ. οι χορευτές φόρεσαν δημιουργίες των Giles Deacon -δημιουργία του οποίου επέλεξε και η Sarah Jessica Parker-, Gareth Pugh και Alberta Ferretti), δεν μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο φόρεμα που επέλεξε για την λαμπερή βραδιά.

Η κατακόκκινη τουαλέτα της, -όπως προαναφέραμε, έχει την υπογραφή του οίκου Giles Deacon-, με διαφάνεια και φουτουριστικούς όγκους στα μανίκια και balloon τελείωμα, συνοδεύτηκε από κόκκινες γόβες με παγιέτες που έφεραν την υπογραφή της (SJP collection).

Με τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά και μακιγιάζ που τόνιζε τα μάτια και τα χείλη της, ολοκλήρωσε την ομολογούμενως εντυπωσιακή της εμφάνιση.

H Sarah Jessica Parker συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της, Matthew Broderick και οι δυο τους έκαναν ένα δίδυμο που -σε στιλιστικό επίπεδο- άφησε το στίγμα του στην βραδιά.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image