H Lady Gaga, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
H Lady Gaga, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
RED CARPET

H Lady Gaga παραδίδει μαθήματα στιλ -Μια μεταμοντέρνα νεράιδα στο κόκκινο χαλί


Αλλη μια εμφάνιση της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτή τη φορά χωρίς να φοράει κάτι εκκεντρικό και εξεζητημένο. 

Η 32χρονη τραγουδίστρια, η οποία ενσαρκώνει τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «A Star Is Born» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, θέλησε να κάνει μια αέρινη εμφάνιση, θυμίζοντας νεράιδα του παραμυθιού. 

Φορώντας μια κρεμ τουαλέτα του οίκου Dior, από την συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2018, η Lady Gaga έλαμψε στο λαμπερό event που διοργάνωσε το SAG-AFTRA foundation στο Μπέβερλι Χιλς. 

Με πιασμένα τα μαλλιά της πίσω και με ελαφρύ μακιγιάζ, στους τόνους του φορέματός της, η Lady Gaga απέδειξε πως υποστηρίζει και το ρομαντικό look. 

H λαμπερή εκδήλωση των βραβείων Patron of the Artists όχι μόνο τίμησε την 32χρονη τραγουδίστρια, αλλά και τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Χάρισον Φορντ για την προσφορά του στον κινηματογράφο. 

Η εμφάνισή της ήταν πραγματικά... πριγκιπική και καθήλωσε τους πάντες.

Η Dior κρεμ τουαλέτα με οργάντζα συνδυασμένη με κρεμ γόβες μάς άρεσε πολύ και ανέδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της τραγουδίστριας. 

Η τραγουδίστρια έλαβε το βραβείο της από τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Σαμ Ελιοτ και στην ομιλία που έδωσε μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει. 

«Ο κόσμος βρίσκεται σήμερα σε κρίση ψυχικής υγείας» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

apimages
apimages
Apimages
Apimages

 

 

apimages
apimages