Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης-Έλενα Σκουλά/ Φωτογραφία: Constantine Markoulakis/ Instagram
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης-Έλενα Σκουλά/ Φωτογραφία: Constantine Markoulakis/ Instagram
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

Μαρκουλάκης-Καρύδη-Αθερίδης: Όλες οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους είχαν κάτι κοινό


Πριν από λίγες ημέρες, ο Θοδωρής Αθερίδης στη συνέντευξή του στη BOVARY και τη Μυρτώ Λοβέρδου είπε αυτό εκφράζει πολλούς εκπροσώπους της γενιάς του.

«Σήμερα, στα 53 μου, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος από τα 35 μου, γιατί τότε προσπαθούσα να κατακτήσω κι αυτούς που δεν με γούσταραν. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Οχι γιατί έγινα χειρότερος, αλλά γιατί κατάλαβα πως ό,τι και να έκανα, αυτοί που δεν με γουστάρουν δεν θα με γούσταραν, ακόμα κι αν έκανα αυτό που ήθελαν. Δεν λογοδοτώ. Μου φτάνουν αυτοί που με αγαπάνε». (διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ)

Κάποιους από αυτούς που αγαπάνε πραγματικά τον ηθοποιό και συνδέονται μαζί του με δεσμούς ζωής, τους ξέρουμε πολύ καλά: είναι πρόσωπα που έκαναν καριέρα στην υποκριτική και έλαβαν την αναγνώριση του κοινού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η ηθοποιός και σκηνοθέτις, Έλενα Σκουλά έκαναν ένα μαζί ένα ταξίδι-αστραπή εκεί που κάθε χρόνο, ο χειμώνας καταφθάνει από νωρίς: την Αράχωβα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπου είναι οι αγαπημένοι σου είναι ζεστά #καισαντορεπόδενέχει @atheridis_thodoris @elenaskoula @constantinemarkoulakisofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις 3 Δεκ, 2018 στις 7:45 πμ PST

Το Instagram έγινε ένας «καταγραφέας» των στιγμών τους με φόντο την φυσική ομορφιά. Η διάθεσή τους για χαλάρωση και ξεκούραση αποτυπωνόταν σε κάθε καρέ.

Ένα πιο παρατηρητικό μάτι είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε κάτι κοινό σε όλες αυτές τις αναρτήσεις της παρέας: κάτι που δείχνει ότι όλοι έκαναν αυτό το ταξίδι έχοντας την ίδια ανάγκη... Να απολαύσουν το ρεπό τους!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μάρτυρας του Αραχωβά #σαντορεπόδενέχει

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris) στις 3 Δεκ, 2018 στις 9:17 πμ PST

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στις Μάγισσες της Σμύρνης στο θέατρο Παλλάς, ο πολυσχιδής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστεί στον Φάρο στο θέατρο Αθηνών, ενώ παράλληλα σκηνοθετεί τον Βυσσινόκηπο στο θέατρο Δημήτρης Χορν και ο Θοδωρής Αθερίδης παίζει και σκηνοθετεί το Αρτ της Γιασμίνα Ρεζά στο Μικρό Παλλάς: «σαντορεπόδενέχει» (Σαν το ρεπό δεν έχει) ήταν το hashtag που είδαμε σε όλες τις αναρτήσεις τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always the sun #winter #mountains #σαντορεπόδενέχει

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 5 Δεκ, 2018 στις 8:21 πμ PST

Η φράση γραμμένη με τον ίδιο τρόπο από όλους, έδειξε ότι αυτό το ταξίδι, τελικά, είχε... σύνθημα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The road less traveled #friends #winter #σαντορεπόδενέχει @elenaskoula @smaragda_karidi_official @atheridis_thodoris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 4 Δεκ, 2018 στις 8:43 πμ PST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάμε για άλλα 30 χρόνια; #friends #σαντορεπόδενέχει @smaragda_karidi_official @elenaskoula @atheridis_thodoris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 3 Δεκ, 2018 στις 9:14 πμ PST