Η Σερένα Γουίλιαμς/ Φωτογραφία: serenawilliams/ Instagram
Η Σερένα Γουίλιαμς/ Φωτογραφία: serenawilliams/ Instagram
Η ΣΕΡΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ

To άλλο πρόσωπο της Σερένα Γουίλιαμς -Φωτογραφίζεται έναν χρόνο μετά την εγκυμοσύνη, πιο σέξι από ποτέ


Τον Σεπτέμβριο του 2017, η οικογένεια της Σερένα Γουίλιαμς μεγάλωσε.

Ο ερχομός της κόρης της άλλαξε την ζωή της αθλήτριας για πάντα. H εγκυμοσύνη της υπήρξε μια περίοδος που η ίδια απόλαυσε. Κι αυτό δεν το υποθέτουμε.

Το δηλώνει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η συνέντευξη συνοδεύτηκε από μια φωτογράφιση που δείχνει ένα από τα πολλά πρόσωπα της Σερένα: την πιο θηλυκή της πλευρά.

Η Σερένα Γουίλιαμς φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Allure, θέλοντας με τον δικό της τρόπο να περάσει ένα μήνυμα δύναμης και αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες που διανύουν μια περίοδο αντίστοιχη με την δική της. To σώμα είναι το σπίτι που φιλοξενεί και προστατεύει τη νέα ζωή.

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που αλλάζει τον τρόπο που αυτό το «σπίτι» λειτουργεί -τις ισορροπίες του.

Η Σερένα Γουίλιαμς αγάπησε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή αυτής της περιόδου. Φωτογραφίζεται απαλλαγμένη από το «βάρος» της ατελειών που«μπλοκάρει» αρκετές γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη. H ίδια αποκαλύπτει ότι αντιμετώπισε επιπλοκές μετά την καισαρική τομή στην οποία υποβλήθηκε: ένα αιμάτωμα στην κοιλιά της έφερε δυσκολίες στο διάστημα που ακολούθησε μετά την γέννα της.

Oμως, η εσωτερική της δύναμη υπερνίκησε τα εμπόδια και η επιμονή της επιβραβεύτηκε. Η αθλήτρια συνεχίζει να μετρά νίκες.

Μεγαλώνει την κόρη της δείχνοντάς την τον δρόμο της αποδοχής: «Θέλω να της μαθαίνω ότι η ομορφιά ξεκινά από μένα. Η ομορφιά βρίσκεται στην προσφορά».

Η Σερένα ποζάρει στον φακό και ξετυλίγει την γοητεία της. Το χυμώδες σώμα της μαγνητίζει.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@allure Body + Mind Issue. Interview: @smashfizzle Photographers: @tanyaposternak & @zposternak Stylist: @jaimekaywaxman Makeup: @carlenekmakeup Hair: @vernonfrancois Manicure: @nailjerks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 10 Ιαν, 2019 στις 6:00 πμ PST