Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

H Μαρία Σολωμού ποζάρει 14 χρόνια πριν -Γυμνή και έγκυος στον φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου


H Μαρία Σολωμού θυμήθηκε μια γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στη «Βερβερίτσα» ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια καλλιτεχνική φωτογράφιση που έκανε πριν από 14 χρόνια με τον Τάκη Διαμαντόπουλο. 

Η Μαρία Σολωμού λίγο πριν φέρει στο κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, αφέθηκε στα χέρια του διάσημου φωτογράφου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. 

«Κάποια μεγάλη κοιλιά…..!!!! Με το πρώτο κλικ …. αυτή η λήψη !!!Απ' τον αγαπημένο @takis_diamantopoulos_photos καποια 14 χρόνια πίσω, λίγο πριν εκραγώ, φωτογράφιση για το Λευκό Βιβλίο …..I love you Takis» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Δείτε εδώ:

 

 

«Πάντα κουβάλαγα μια ενοχή ειδικά όταν ο Αλέξανδρος ήταν πιο μικρός μ’ έπιανε απόγνωση που δεν τον έβλεπα όσο θα ήθελα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καλά.

Όταν είχα χρόνο ελεύθερο τον πήγαινα για ψώνια, του έκανα όλο δώρα. Δεν ήξερα πως αλλιώς να καλύψω την απουσία μου.  Δεν ξέρω αν είμαι καλή μαμά,αλλά και ποιος το ξέρει; Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε.

Αλλά εγώ έχω ένα πολύ καλό παιδί. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής μαζί του και να του δίνω αγάπη, έχουμε μια μικρή συνομωσία. Πιστεύω ότι τα παιδιά μας δε μας ανήκουν. Πρέπει να τα μεγαλώνουμε και να τα αφήνουμε ελεύθερα» έχει σημειώσει η Μαρία Σολωμού στη συνέντευξή της στη BOVARY. 

Διαβάστε επίσης: «Μου λείπει αυτή η ανεμελιά» -H Μαρία Σολωμού θυμάται τον εαυτό της 25 χρόνια πριν με μια φωτογραφία

«Βερβερίτσα» -Η Μαρία Σολωμού με ροζ μαλλιά μόλις έκανε μία από τις καλύτερες μεταμορφώσεις της