H Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτογραφία: NDP photo agency
H Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Μια διαφορετική φωτογραφία της Zέτας Μακρυπούλια στο Instagram -Με τσιγάρο και μαύρους κύκλους


Είναι πανέμορφη και χωρίς αμφιβολία καθώς περνούν τα χρόνια, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται όλο και πιο γοητευτική.

Οι φωτογραφίσεις της στα περιοδικά πάντα τραβούν τα βλέμματα καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο όμορφους ηθοποιούς στη χώρα μας.

Με έντονα χαρακτηριστικά και μια επιδερμίδα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες, οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια στο Instagram πάντα τραβούν την προσοχή.

Τα σχόλια όμως των χρηστών του διαδικτύου είναι περισσότερα όταν η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές που είναι και η αδυναμία της. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή τη φορά ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς ανέβασε δύο φωτογραφίες πολύ διαφορετικές από τις υπόλοιπες.

Η ηθοποιός κρατάει τσιγάρο και έχει μαύρους κύκλους από το μακιγιάζ.  

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί φέτος στον «Γιούγκερµαν» και η παράσταση θα συνεχιστεί για ένα μήνα ακόμη μετά το Πάσχα. Η ηθοποιός ενσαρκώνει τον διπλό ρόλο της μητέρας και της ερωμένης του γοητευτικού τυχοδιώκτη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην επίσημη πρεμιέρα του Γιούγκερμαν, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Ζέτα Μακρυπούλια στην επίσημη πρεμιέρα του Γιούγκερμαν, Φωτογραφία: NDP photo agency

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

Σε συνέντευξή της στην Καθημερινή, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δηλώσει για το πόσο την απασχολεί η εικόνα της: «Η εικόνα είναι μια παγίδα στην οποία λίγο ή πολύ πέφτουμε όλοι. Μεγάλωσα σε μια λαϊκή οικογένεια, με το άγχος τού τι θα πει ο κόσμος. Οι γονείς μου ήρθαν σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα από το χωριό και έφεραν μαζί τους κατάλοιπα αυτής της νοοτροπίας, που ήταν εντονότερη κατά το παρελθόν. Τη μετέδωσαν και σ’ εμένα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να την αποβάλω. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν έχω καταφέρει να απαλλαγώ εντελώς από αυτήν. Χρειάζεται καθημερινή άσκηση. Προσπαθώ να βάζω τον εαυτό μου σε μια συνθήκη αρμονίας: μόλις το μυαλό μου πάει στο τι θα πουν οι άλλοι, είναι σαν να βγαίνω από το κορμί μου και να γίνομαι παρατηρήτρια του εαυτού μου. Λέω: Ζέτα, αυτό είναι παλιό, δεν το χρειάζεσαι. Έτσι κάνω αυτό που πραγματικά θέλω».

Διαβάστε επίσης: Γοητεία άλλης εποχής -Οι εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια επί σκηνής στον Γιούγκερμαν

Γιάννης Στάνκογλου: Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου