Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου /Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου /Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

«Η αγάπη μου με ζωγράφισε» -Η Αφροδίτη Λιάντου έχει ταλέντο και ζωγράφισε τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια


Η Εβελίνα Παπούλια έχει αδυναμία στην 20χρονη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Αλλωστε η ηθοποιός έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη BOVARY για την κόρη της: «Δεν αγαπάω την Αφροδίτη με την αγάπη που έχει μια μάνα. Είμαι βαθειά ερωτευμένη μαζί της. Το ίδιο μου είχε πει και ο πατέρας μου. “Eβελίνα δεν σ΄αγαπάω... Είμαι ερωτευμένος μαζί σου”. Δηλαδή; τον ρώτησα. Ενας έρωτας, συνήθως, ξεφουσκώνει. Ο έρωτας που έχεις για το παιδί σου, συνεχώς αυξάνεται. Κι αυτό συνειδητοποιώ κι εγώ. Χτυπάει η καρδιά μου για εκείνην, σαν το πρώτο ραντεβού. Δεν έχω το μαμαδίστικο, το κτητικό. Οι άλλοι έρωτες ξεφουσκώνουν, αν και πιστεύω ότι υπάρχουν ερωτικές σχέσεις για πάντα. Αλλά δεν είναι όπως η πρώτη μέρα, μπαίνει η αγάπη, η εκτίμηση». 

Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν φέτος στην σκηνή του Madwalk και ήταν σίγουρα ένα από τα ωραιότερα acts της βραδιάς.  Η Αφροδίτη Λιάντου τραγούδησε το νέο single της «How it goes» μαζί με τη μητέρα της. 

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια στο Instagram μάς τράβηξε την προσοχή, καθώς η κόρη της, Αφροδίτη, την ζωγράφισε σε άγγελο.

«Η αγάπη μου με ζωγράφισε. Σε ευχαριστώ μωρό μου!» σημείωσε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η Αφροδίτη τελικά έχει ταλέντο όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στην ζωγραφική.

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η αγάπη μου με ζωγράφισε. Σε ευχαριστώ μωρό μου!! @aphrodite_liantou #iloveyou #forever #and #ever #daughter #art

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) στις 28 Μάι, 2019 στις 5:56 πμ PDT

 

«Ημουν ο άντρας και η γυναίκα της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα την Αφροδίτη. Με βοήθησαν η μητέρα και η θεία μου. Ολες οι μητέρες που δουλεύουν πιστεύω ότι χάνουν χρόνο από την ευτυχία που μπορεί να σου δώσει η μητρότητα. Ξέρω ότι έχω χάσει πολλα τεύχη από την κόρη μου, με στεναχωρεί. Αλλά, εντέλει, ο χρόνος μας ήταν ουσιαστικός. Νομίζω ότι η Αφροδίτη δεν θα είχε μάθει, άτυπα μεν, πράγματα από μένα. Βλέποντάς με να παλεύω έμαθε, σεβάστηκε, εκτίμησε. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θέλει να κάνει τραγούδι, να γράφει μουσική, στίχους και το σπούδασε. Μ΄αρέσει που είναι καλλιτέχνις» έχει σημειώσει η Εβελίνα Παπούλια στη συνέντευξή της στη BOVARY για την κόρη της.

Διαβάστε επίσης: Madwalk 2019: Η Εβελίνα Παπούλια τραγουδάει στη σκηνή μαζί με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Τρεις γενιές -Η Εβελίνα Παπούλια ποζάρει με την μητέρα και την κόρη της σε ένα σπάνιο κλικ

Εβελίνα Παπούλια: Όταν είμαι παντρεμένη χωρίζω πιο εύκολα