Νύφη η Σμαράγδα Καρύδη -Χορεύει στους δρόμους της Αθήνας φορώντας τσαρούχια | 0 bovary.gr
Νύφη η Σμαράγδα Καρύδη -Χορεύει στους δρόμους της Αθήνας φορώντας τσαρούχια | 0 bovary.gr
03|07|2019 10:30
SHARE
INSTAGRAM MOMENTS

Νύφη η Σμαράγδα Καρύδη -Χορεύει στους δρόμους της Αθήνας φορώντας τσαρούχια


H Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε νυφικό.

Η ηθοποιός έβαλε ένα υπέροχο νυφικό και χόρεψε στους δρόμους της Αθήνας. Οι αναρτήσεις της στο Instagram τραβούν την προσοχή. 

Οχι, η Σμαράγδα Καρύδη δεν παντρεύτηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά φόρεσε νυφικό για τις ανάγκες της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος» που θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά η ίδια.

Με ένα έργο του 1843 αποφάσισε να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο η Σμαράγδα Καρύδη τον ερχόμενο χειμώνα.

Το έργο του Αλέξανδρου Ρίζου-Ραγκαβή θα παρουσιαστεί στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Η κωμωδία θ’ ανέβει στα μέσα Οκτώβρη σε παραγωγή της People Entertainment.

Πρωταγωνιστούν οι: Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Κώστας Κορωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Ψυχογιός, Βασίλης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Τσώτσης, Γιώργος Σουλεϊμάν, Τάσος Ροδοβίτης, Αντώνης Κυριακάκης και Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Δείτε εδώ:

 

«Οχι, δεν μου δημιούργησε την ανάγκη να κάνω εγώ δική μου οικογένεια. Παρά το ότι είμαι άνθρωπος σταθερός και μου αρέσει το σπίτι, θέλω να έχω την ψευδαίσθηση της ελευθερίας πάντα. Οικογένεια βασικά σημαίνει παιδιά, κι εμένα αυτό με τρόμαζε και με τρομάζει πάντα. Δεν με γοητεύει η καθημερινότητα των γονιών με τα παιδιά. Στη δική μου καθημερινότητα δεν μου λείπει κάτι τέτοιο. Γι΄αυτό και δεν μου βγήκε ποτέ. Μ΄αρέσουν τα παιδιά των φιλών μου, η βαφτισιμιά μου, αλλά δεν μπορώ όλη την ώρα αυτή τη ζωή. Ετσι είμαι. Δεν έχει νόημα να το πιέζεις, επειδή πρέπει ή κοινωνικά απαιτείται. Αν τώρα μου είχε τύχει ένα παιδί, πάνω στον μεγάλο έρωτα... Αλλά, τι να κάνουμε, δεν μου συνέβη» έχει δηλώσει η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της στη BOVARY.

Διαβάστε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μου λείπει ένα παιδί -Με τρομάζει η καθημερινότητα της οικογένειας»

O απίθανος σκύλος της Καρύδη έχει Instagram: «Είπα να διδάξω λίγη αλληλεπίδραση»