danai_barka/instagram
danai_barka/instagram
BODY POSITIVE

«Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας» -Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες


Η ηθοποιός, Δανάη Μπάρκα, έγραψε ένα σημαντικό μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram με σκοπό να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

Φορώντας το ολόσωμο μαγιό της, η νεαρή ηθοποιός τονίζει τη σημασία του να αγαπάει κανείς τον εαυτό του με ατέλειες και ελαττώματα. 

Αλλωστε, η ίδια σε συνέντευξή της στη BOVARY έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι που μπορεί να με σχολιάσουν αρνητικά με κάνουν να νιώθω πιο δυνατή. Δεν πρέπει να παγιδευόμαστε στην εικόνα που θέλουν οι άλλοι να έχουν για εμάς».

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και φορώντας το μαγιό της γράφει χαρακτηριστικά:

«Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας: ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ! Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας. Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι. Εσείς να είστε δυνατοί, χαρούμενοι και απελευθερωμένοι. Αυτό είναι ζωή. Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα. Ζήστε, αγαπήστε, χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας. Καλημέρα».

Δείτε εδώ:

 

 

 

Κορίτσια με καμπύλες, κορίτσια που δεν δίνουν δεκάρα για τον αριθμό της ζυγαριάς τους, που δε φοβούνται να φωτογραφηθούν με μαγιό ή να δείξουν το σώμα τους με τα εσώρουχα κι ας μη μοιάζουν με την Andriana Lima.  Μία από αυτές είναι η Δανάη Μπάρκα. 

Διαβάστε επίσης: Η Δανάη Μπάρκα κολυμπά στον βυθό -Η απόλυτη καλοκαιρινή φωτογραφία που «σαρώνει» στο Instagram

Δανάη Μπάρκα: «Οι άνθρωποι που μπορεί να με σχολιάσουν αρνητικά με κάνουν να νιώθω πιο δυνατή»