Γιατί αυτή η φωτογραφία του David Beckham με την κόρη του έχει προκαλέσει σάλο στα social media | 0 bovary.gr
Γιατί αυτή η φωτογραφία του David Beckham με την κόρη του έχει προκαλέσει σάλο στα social media | 0 bovary.gr
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Γιατί αυτή η φωτογραφία του David Beckham με την κόρη του έχει προκαλέσει σάλο στα social media


Ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Nτέιβιντ Μπέκαμ ότι μια στιγμή τρυφερότητας με την κόρη του θα προκαλούσε διαδικτυακό πόλεμο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αντάλλαξε ένα φιλί με την κόρη του και αυτό αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μόνο που αυτό το φιλί μεταξύ πατέρα και κόρης δόθηκε στο στόμα και το γεγονός αυτό δεν άργησε να προκαλέσει ποικίλα σχόλια και να εγείρει ερωτήματα γύρω από τα όρια που θα πρέπει να έχουν οι εκφράσεις τρυφερότητας μεταξύ γονιών και παιδιών. O Ντέιβιντ Μπέκαμ ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Τανζανία και εκεί τραβήχτηκε και η επίμαχη φωτογραφία.

Ο Μπέκαμ δημοσίευσε την φωτογραφία στο λογαριασμό του γράφοντας: «Ενα φιλί για τον πατέρα» και τη συνόδευσε με μια καρδιά.

Τα επικριτικά σχόλια για την φωτογραφία δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. «Ντείβιντ, το να φιλάς την κόρη σου στο στόμα είναι λάθος» σημείωσε μεταξύ άλλων ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Να είμαι ειλικρινής το να φιλάς την κόρη σου στο στόμα είναι λίγο παράξενο». Πολλοί έσπευσαν να δείξουν την υποστήριξή τους στο Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Μόνο ένα άρρωστο μυαλό θα έβρισκε κάτι λάθος σε αυτή τη φωτογραφία. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει λάθος, τότε χρειάζεστε βοήθεια αμέσως». Η φωτογραφία δέχτηκε σχεδόν 2.000.000 likes από τους διαδικτυακούς χρήστες.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jun 1, 2017 at 10:55am PDT

 

Παρόμοια κριτική είχε δεχτεί και η φωτογραφία που η Βικτόρια Μπέκαμ είχε δημοσιεύσει φιλώντας την μικρή Χάρπερ το 2015, στα 5α της γενέθλια.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 10, 2016 at 1:27am PDT