apimages
apimages
02|07|2017 10:27
SHARE
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

O Tαραντίνο δεν είναι πλέον single -Αυτή είναι η 33χρονη Ισραηλινή σύντροφός του


Τα ευχάριστα νέα επιβεβαιώθηκαν τόσο από τη σελίδα του στο Facebook, όσο και από συγγενικά πρόσωπα.

Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο επισημοποίησε τη σχέση του με την Ισραηλινή τραγουδίστρια Ντανιέλα Πικ.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα Walla!, η πρόταση γάμου έγινε στο Λος Αντζελες το βράδυ της Παρασκευής, με ένα υπέροχο, λαμπερό δαχτυλίδι προς την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του σκηνοθέτη στο Ισραήλ για την προώθηση του Inglourious Basterds το 2009.

Εκείνη τον συνόδευσε στο κόκκινο χαλί στο Λος Αντζελες δύο εβδομάδες αργότερα, αλλά το ειδύλλιο τους έληξε σύντομα.

apimages
apimages

Παρόλα αυτά εκείνη τη χρονιά, ο Ταραντίνο είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, πως είχε γνωρίσει μια γυναίκα, με την οποία θα μπορούσε να δει τη ζωή του μελλοντικά χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα το όνομα της Ντανιέλα Πικ, ενώ είχε πει στο GQ πως είχε σκόπιμα θυσιάσει την προσωπική του ζωή για την καριέρα του.

«Οταν κάνω μια ταινία, δεν κάνω τίποτα άλλο. Ολα είναι η ταινία. Δεν έχω σύζυγο. Δεν έχω παιδί. Τίποτα δεν μπορεί να με εμποδίσει. Είναι το Εβερεστ. Οταν ανεβαίνεις στο Εβερεστ, δεν κάνεις τίποτε άλλο. Ολες οι ανησυχίες, όλα τα κοσμικά πράγματα, η οικογένεια, οτιδήποτε από αυτά εξαφανίζεται. Φεύγει. Είναι ομίχλη. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά το βουνό, κάθε ημέρα. Δεν λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ ή ότι δεν θα κάνω παιδιά πριν τα εξήντα. Αλλά έκανα μια επιλογή έως τώρα να βαδίζω αυτό το δρόμο μόνος. Γιατί αυτή είναι η στιγμή μου να κάνω ταινίες», έλεγε.

Ωστόσο, το love story του Κουέντιν Ταραντίνο και της Ντανιέλα Πικ έμελλε να έχει happy end.

Το 2016 οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά και έκτοτε ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε πολλές κοινές εμφανίσεις.

Τις φήμες περί επισημοποίησης της σχέσης τους επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Pnai Plus και ο πατέρας της τραγουδίστριας και παλαίμαχος μουσικός, Σβίκα Πικ, ο οποίος είπε ότι η οικογένεια του ζει στιγμές ευτυχίας και τους ευχήθηκε αγάπη.

apimages
apimages