Twitter/PhilGibson
Twitter/PhilGibson
06|07|2017 13:21
SHARE
ENA TWEET ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΓΑΜΟ

Λία Αποστόλου: Η γυναίκα που βρήκε συνοδό για γάμο από το Twitter και τελικά τον παντρεύτηκε


Ακούγεται σαν περίληψη ρομαντικής κομεντί με θέμα τους έρωτες στο διαδίκτυο, από αυτές που δείχνει η τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για την αληθινή και αυθεντικά ρομαντική ιστορία της Llia Αpostolou.

Ίσως να έχουν περάσει και από το δικό σας timeline αναρτήσεις που από ανθρώπους που γράφουν που θέλουν να πάνε και ρωτούν αν κάποιος μπορεί να τους πάρει μαζί στο αυτοκίνητο. Έτσι κι εκείνη. Μόνο που αντί για οδηγό, ζήτησε συνοδό για το γάμο της αδερφής της. Και όχι μόνο τον βρήκε, αλλά πρόσφατα τον παντρεύτηκε κιόλας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Ήταν Ιούλιος του 2014 και ο γάμος της αδερφής της Llia πλησίαζε. Εκείνη, συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει plus one, κατέφυγε σε μια κίνηση που πολλοί θα χαρακτήριζαν βεβιασμένη και επιπόλαιη (ίσως και απελπισμένη), αλλά που, τελικά, αποδείχτηκε μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής της. 

 

Twitter/LliaApostolou
Twitter/LliaApostolou

Η Llia, η οποία έχει ελληνικές ριζές, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως επαγγελματίας social media manager και υπεύθυνη σε digital καμπάνιες, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δύναμή των social media και συγκεκριμένα του Twitter (στο οποίο διατηρεί λογαριασμό από το 2006) και ανέβασε ένα ποστ με το οποίο, με πολύ χιούμορ,  ζητούσε άντρα συνοδό για το γάμο της αδερφής της.

 

 

Στο ποστ γράφει «Είσαι άντρας; Μπορώ να σε δανειστώ για έναν γάμο το επόμενο ΣΚ; Θα πάρεις και μπόνους αν μπορείς να παρέχεις και μωρό και να κάνω ότι κι αυτό είναι δικό μου». 

Οι 140 χαρακτήρες της βρήκαν ανταπόκριση. Ένας άντρας ονόματι Phil Gibson είδε το ποστ της και της απάντησε με ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι μπορεί να μην είχε μωρό, αλλά σίγουρα είχε ένα κουστούμι.

 

 

Η Llia μόλις είχε βρει τον πολυπόθητο συνοδό για το γάμο της αδερφής της.

 

 

«Θα σε δω στο ιερό», του απάντησε χωρίς ακόμα να μπορεί να φανταστεί τις διαστάσεις που θα έπαιρνε αυτό το αστείο.

Πολύ σύντομα, η στιχομυθία τους στο Twitter έγινε μια ανταλλαγή από ατάκες με τις οποίες φλέρταραν ο ένας τον άλλον, στις οποίες μάλιστα ο Phil κάποια στιγμή γράφει «Η γιαγιά μου θέλει ήδη να σε γνωρίσει!». Μέχρι που τελικά αποφάσισαν να αφήσουν το θέμα «γάμος» και να βγουν ραντεβού το οποίο, απ' ότι φαίνεται, πήγε αναπάντεχα καλά και οι δύο τους ερωτεύτηκαν. 

 

 

 

 

 

 

Το τι συνέβη ακριβώς σε εκείνο το ραντεβού και πως αυτό οδήγησε τελικά σε γαμό, περιγράφει με πολύ συγκινητικό τρόπο στο ποστ που ανέβασε, πριν 2 μήνες, στο προσωπικό της blog

«.....Σύντομα η συζήτηση μας μεταφέρθηκε από το twitter, σε απευθείας μηνύματα και έπειτα σε μακροσκελή email στα οποία μιλούσαμε για τη ζωή μας. Ανακαλύψαμε ότι ξέραμε τα ίδια μέρη και τους ίδιους ανθρώπους και ότι είχαμε μεγαλώσει σε κοντινές γειτονιές...Κανονίσαμε να βγούμε για ποτό. Προσπάθησα να μην ενθουσιαστώ πολύ....Ήταν Ιούλιος και είχε ζέστη, περίπου 30 βαθμούς. Βιαζόμουν να φτάσω γιατί ήξερα ότι ήδη είχες φτάσει και με περίμενες. Πήρα το λεωφορείο μέσα στο οποίο έζησα την πιο αγχωτική διαδρομή της ζωής μου. Προσπαθούσα μάλλον να μη σκέφτομαι ότι κατευθυνόμουν προς τη στιγμή που θα μου άλλαζε για πάντα τη ζωή...

Έφτασα στο μπαρ, ιδρωμένη...Ήσουν πιο όμορφος και πιο γλυκός απ’ όσο περίμενα.....Μιλούσαμε για ώρες.... Επειδή ζούσες σε ένα χωριό πιο μακριά δεν μπορούσες να μείνεις μέχρι πολύ αργά, οπότε σου πρότεινα να μείνεις στο δικό μου σπίτι, προσφέροντας σου τον καναπέ. Ειλικρινά όμως, ποτέ δεν περίμενα να κοιμηθείς εκεί.....Επιστρέφοντας στο διαμέρισμά μου, μού είπες ότι σου άρεσε (Από μέσα μου ήθελα να σου ζητήσω να μείνεις εκεί για πάντα).

Είδαμε τηλεόραση με τα παράθυρα ανοικτά και μιλούσαμε για μουσική μέχρι που νύχτωσε. Εσύ προσποιήθηκες ότι χασμουριέσαι και με αγκάλιασες. Ένιωσα κάθε κλισέ να επιβεβαιώνεται, σαν ντόμινο που έπεφταν το ένα μετά το άλλο. (Κάθε ευχή που είχα τολμήσει να κάνω είχε γίνει πραγματικότητα).

Οχτώ μήνες αργότερα μετακόμισες στο σπίτι μου. Ήσουν πάντα σίγουρος γι’ αυτά που ήθελες όπως κι εγώ. Όταν μου ζήτησες να σε παντρευτώ, τρελάθηκα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ξέχασα να σου πω «ναι» (Υπέθεσα ότι το ήξερες ήδη!)»

Όπως έγραψε και στο Twitter της «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν πήγαμε μαζί σε εκείνο το γάμο, αλλά εκείνη την εβδομάδα συναντηθήκαμε πρώτη φορά. Ακόμα κι έτσι, ευχήθηκα να τον παντρευτώ για πλάκα, χωρίς να τον έχω καν γνωρίσει και όντως συνέβη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!».

 

 

 

Αυτό είναι το Tweet που ανέβασε ο Phil λίγες ώρες μετά το γάμο τους!

 

 

Και αυτό είναι το, γεμάτο ενθουσιασμό, Tweet της Llia.