Instagram/mmeeks16
Instagram/mmeeks16
28|07|2017 10:30
SHARE
MELISSA MEEKS

Το οργισμένο ποστ της πρώην γυναίκας του σέξι κατάδικου


Κι ενώ ο Jeremy Meeks ζει το νέο του έρωτα, η πρώην σύζυγος απάντησε με ένα ποστ-κόλαφο.  

Παρόλο που στην αρχή προσπάθησαν να το κρύψουν (αποτυγχάνοντας παντελώς), πλέον και μετά από τις φωτογραφίες που τους δείχνουν να φιλιούνται στις διακοπές τους στην Τουρκία, είναι ευρέως γνωστό ότι ο σέξι κατάδικος είναι σε σχέση με την κληρονόμο της αλυσίδας καταστημάτων Topshop, Chloe Green.

Και όταν λέμε «ευρέως γνωστό» προφανώς σημαίνει ότι το έχει μάθει και η πρώην γυναίκα του (η οποία στα χαρτιά βέβαια θεωρείται ακόμα γυναίκα του). Η Melissa Meeks, η οποία έσβησε από το bio της στο Instagram το χαρακτηρισμό «σύζυγος του Jeremy Meeks» (αλλά το όνομά της το κρατάει Meeks παρόλα αυτά), δεν είναι καθόλου χαρούμενη με αυτά τα νέα.
Μάλιστα, σύμφωνα με δήλωση της στην Daily Mail, όταν ο Jeremy αντάλλασε φιλιά στην κουπαστή του σκάφους με την 26χρονη δισεκατομμυριούχο, εκείνη πίστευε ότι ήταν σε ταξίδι για δουλειά (φανταστείτε λοιπόν πως ένιωσε όταν είδε τα δημοσιεύματα).  

Η Melissa μετά από όλα αυτά δεν περνάει πολύ καλά μάλλον. Δεν πρέπει να είναι απλώς κατασκασμένη, αλλά οργισμένη. Κάποια νεύρα πρέπει να τα νιώθει εν πάσει περιπτώση. Και όλα αυτά τα συναισθήματα αποφάσισε να τα εξωτερικεύσει. Δεν τα μοιράστηκε απλώς με τις φίλες της, αλλά με τους περίπου 65.200 followers της στο Instagram.  

Έτσι, ανέβασε αυτό το ποστ -σημείωμα που συμπυκνώνει όλο τον πόνο και την οργή που νιώθει και αντανακλά την ψυχολογία της προδομένης-απατημένης συζύγου.

 

 

Όπως γράφει και στη λεζάντα δεν είναι δικό της, αλλά όταν το είδε ταυτίστηκε. «Saw this and felt how REAL it was (Το είδα και ένιωσα πόσο ΑΛΗΘΙΝΟ ήταν)», γράφει πιο συγκεκριμένα. «So I wanted to share it (Κι έτσι ήθελα να το μοιραστώ)». 

Το «σημείωμα» έχει φράσεις όπως «Σκούπισα τα δάκρυα από τους ανθρώπους που έκαναν εμένα να κλάψω» ή «Ήμουν εκεί για εκείνον που με άφησε» (Αναρωτιόμαστε σε ποιον να αναφέρεται). Βρε Melissa δεν ξέρεις ότι δεν παίνρουμε αποφάσεις όταν είμαστε εν βρασμώ γιατί μετά πάντα αποδεικνύονται επιπόλαιες; Άντε. Χαλάλι σου, επειδή -μάλλον- έχεις πληγωθεί πολύ.  

Ο σέξι κατάδικος, από την πλευρά του, κατέθεσε τα χαρτιά διαζυγίου δύο ημέρες αφού αποκαλύφθηκε το ρομάντζο του με την Chloe Green. Από τότε κυκλοφορεί και ζει τον έρωτα του ελεύθερα μαζί της αφού οι παπαράτσι έχουν απαθανατίσει στιγμιότυπα από δημόσια φιλιά τους στο δρόμο. Άμα ο έρωτας δεν κρύβεται, έτσι έιναι.