apimages
apimages
28|09|2017 15:49
SHARE
THAT'S THE SPIRIT

Aυτή είναι η 40χρονη σταρ που έχει να ζυγιστεί 12 χρόνια


Η σταρ που κάνει πράξη την body positive στάση ζωής της.

 Το λένε οι ειδικοί, το έχουμε γράψει πολλάκις και ίσως κι εσείς να το γνωρίζετε πως οι στενές σχέσεις με τη ζυγαριά δεν είναι απαραίτητα σύμμαχος για να φτάσετε στο βάρος που επιθυμείτε. 

Αυτό γιατί συνήθως δημιουργείται εμμονές με τα γραμμάρια και το νούμερο που βλέπουμε καταλήγει να γίνεται μέτρο για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση μας. Όλα αυτά στην καλύτερη επιφέρουν άγχος και δυσαρέσκεια, στην χειρότερη οδηγουν σε σοβαρές διατροφικές διαταραχές. 

Δεν είπαμε να μην ανεβείτε ποτέ ξανά πάνω στη ζυγαριά. Το πιο υγιές, όπως έχουμε πει κι εδώ, είναι να ζυγίζεστε μια φορά την εβδομάδα, σε περιόδους που θέλετε να χάσετε βάρος.  

Στο θέμα μας τώρα. Δηλαδή στη σταρ του Χόλιγουντ που δήλωσε ότι έχει να ανέβει σε ζυγαριά εδώ και μια δωδεκαετία

Δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια του Τιτανικού. 

 

APimages
APimages

Η Κέιτ Γουίνσλετ η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει με τις εμφανίσεις της, πρόσφατα, σε συντέντευξη της για την καινούρια της ταινία The Mountain Between Us περιέγραψε μια σκηνή στην οποία ο συμπρωταγωνιστής της Idris Elba την τραβάει από τα άγρια νερά ενός ρεύματος, είπε: «Πρέπει να δυσκολεύτηκε αρκετά. Δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι. Έχω να ζυγιστώ 12 χρόνια!». 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η 41χρονη ηθοποιός, η οποία έχει μια πολύ υγιής σχέση με το σώμα της, έχει απαγορέψει οποιαδήποτε επεξεργασία photoshop στις φωτογραφίσεις που κάνει για περιοδικά ή καμπάνιες. 

Ένα μεγάλο μπράβο στην Κέιτ!