apimages
apimages
31|10|2017 09:20
SHARE
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΙΣΜΑ

Εύα Λονγκόρια: Τραυματίστηκε, αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί απτόητη ακόμα και με νάρθηκα


H 41χρονη ηθοποιός δείχνει πως μπορείς να συνεχίζεις να είσαι λαμπερή, σικ και δραστήρια ακόμα και με σπασμένο πόδι. 

Στις τελευταίες της διακοπές στη Μαδρίτη η 42χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης υπέστη έναν ήπιο τραυματισμό στο δεξί της πόδι. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ανάρρωση ήταν υπόθεση λίγων ημερών, το οστό άλλαξε γνώμη. Την ευθύνη βέβαια φέρει η ίδια η Λονκγόρια η οποία αντί να κάτσει στο κρεβάτι της, τις τελευταίες δύο εβδομάδες δούλευε κανονικά. Έτσι η κατάσταση των τενόντων γύρω από το σπασμένο οστό επιδεινώθηκε. 

Και κάπως έτσι, η Λονγκόρια βρέθηκε να κυκλοφορεί με ιατρικό υποβοήθημα στο πόδι. Ωστόσο, η ίδια παραμένει αποφασισμένη να συνεχίσει να εργάζεται για τις δικές της επιχειρήσεις, αλλά και να σκηνοθετεί ως guest επεισόδια των σειρών The Mick και LA>Vegas. 

Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις παραμένει πιστή και στις κοινωνικές. 'Έτσι την είδαμε και μαζί με τη Βικτόρια Μπέκαμ στο opening του ινστιτούτου γνωστού make-up artist, στο Λος Άντζελες. 

 

 

«Ωραία μπότα!», της γράφει η Μπέκαμ. «Σ' αγαπώ Έβα Λονγκόρια». 

 

 

Επιπλέον, η ίδια δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να στερηθεί τις αγαπημένες της καθημερινές στιγμές. Το Σάββατο που μας πέρασε, με άψογο athleisure στιλ, την ιατρική μπότα και το σκύλο της βγήκε βόλτα. «Saturday Vibes», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας αποδεικνύοντας ότι ένα άχαρο πλαστικό πόδι δεν είναι αρκετό για να την κάνει λιγότερο δραστήρια και σικ, βεβαίως βεβαίως! 

 

 

Saturday Vibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις Οκτ 28, 2017, 11:58πμ PDT

Δες επίσης τις διακοπές της Εύα Λονγκόρια στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε