NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μόλις δημοσίευσε ένα σπάνιο κλικ της μητέρας της


Τον Σεπτέμβριο, η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, Αφροδίτη, έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο, ακολουθώντας το όνειρό της.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, δείχνοντας πώς είναι η νέα της ζωή στο εξωτερικό. Η μητέρα της στηρίζει διακριτικά κάθε νέο της βήμα και αρκετές φορές έχει εκφράσει δημόσια την αδυναμία της στην κόρη της.

Μια φωτογραφία της Εβελίνας Παπούλια από το παρελθόν μοιράστηκε η Αφροδίτη μέσω Instagram θέλοντας να εκφράσει την προσμονή της για την επιστροφή της στην Ελλάδα ενόψει γιορτών. Η Αφροδίτη περιμένει να ξανασυναντήσει τη μητέρα της και δημοσίευσε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή φωτογραφία της δεύτερης από τα παλιά γράφοντας χαρακτηριστικά: «H όμορφη μητέρα μου. Μου λείπεις τόσο πολύ αλλά θα επιστρέψω σύντομα».

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εφημερίδα «Αγορά»: «Είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πώς θα επιβιώσει μόνη της».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λιάντου: