Apimages
Apimages
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

H μυστηριώδης γυναίκα που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι


H Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν χθες την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη για να μιλήσουν για το πώς γνωρίστηκαν.

Μάλιστα το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε μετά από 16 μήνες σχέσης, αποκάλυψε αρκετές του προσωπικές στιγμές, όπως πώς έγινε η πρόταση γάμου και για το πρώτο τους ραντεβού.

Οταν η Βρετανή δημοσιογράφος ρώτησε το ζευγάρι πώς γνωρίστηκε, ο πρίγκιπας Χάρι πήρε τον λόγο και σημείωσε ότι μια κοινή τους φίλη οργάνωσε το ραντεβού στα τυφλά. 

Την στιγμή εκείνη η Μέγκαν Μαρκλ συμπλήρωσε πως δεν θα ήθελε να αποκαλύψουν το όνομά της για προστασία της ιδιωτικής της ζωής.

«Το μόνο που ρώτησα τη φίλη μου είναι αν είναι καλός άνθρωπος, γιατί αλλιώς δεν θα είχε νόημα» δήλωσε χαρακτηριστικά η 36χρονη ηθοποιός από τον Καναδά. 

Δείτε το βίντεο:

Τα βρετανικά μέσα όμως μετά από ρεπορτάζ που έκαναν σημειώνουν πως η προξενήτρα του ζευγαριού φέρεται να είναι η σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo, μία από τις καλύτερες φίλες της Μέγκαν Μαρκλ. 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

«Ηξερα από την αρχή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου» σημείωσε από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι όταν μίλησε για την πρώτη τους συνάντηση. Οπως εξήγησε στη βρετανική τηλεόραση δεν είχε ιδέα για το ποια ήταν η Μέγκαν Μαρκλ.

Οταν η κοινή τους φίλη αποφάσισε να τους γνωρίσει, ο πρίγκιπας Χάρι της έκανε ερωτήσεις για την Μέγκαν για να μάθει περισσότερα για εκείνη. 

Η σχεδιάστρια μόδας από το Μπαχρέιν είναι παντρεμένη με έναν φίλο του πρίγκιπα Χάρι, τον Αλεξάντερ Γκίλκς, που γνωρίζει από το κολλέγιο του Ιτον.