Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Με see through body πάνω στη σκηνή η Cher αποδεικνύει ότι τα 70 είναι τα νέα 20


Aν κρίνουμε από την τελευταία εμφάνιση της 71χρονης Cher στη σκηνή του Monte Carlo resort στο Λας Βέγκας, τότε η γνωστή τραγουδίστρια έχει καταφέρει να νικήσει τον χρόνο.

Η Cher ενθουσίασε τον κόσμο που παρακολούθησε το sold out σόου της καθώς φόρεσε συνολικά 8 εντυπωσιακά κοστούμια, το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο.

Η τραγουδίστρια άφησε όλους άφωνους με το καταπληκτικό κορμί που έχει στα 71 της χρόνια και έκλεψε όπως μόνο εκείνη ξέρει την παράσταση ερμηνεύοντας τραγούδια της που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, όπως το «Believe», το «If I Could Turn Back Time» και το «Strong Enough».

Ο χρόνος μοιάζει να μην την έχει αγγίξει και όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό πως έχει σοβαρά προβλήματα υγείας εξαφανίστηκαν με μιας χάρη στις παρακάτω φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

«Ηθελα να κάνω, ότι κάνω από την ηλικία των 4. Και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Έκλεισα τα 71 μου χρόνια και μπορώ να κάνω plank για 5 λεπτά, οκ;», ανέφερε η τραγουδίστρια μπροστά στο κοινό των Billboards που την αποθέωνε τον περασμένο Μάιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου γιατί όταν ήμουν μικρή μου είπε. Δεν θα είσαι η πιο όμορφη, η πιο ταλαντούχα, όμως θα είσαι ξεχωριστή» συμπλήρωσε εκείνη την μουσική βραδιά.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Οι πωλήσεις των δίσκων της αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως solo καλλιτέχνης, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της το 1963 στο πλευρό του Sonny Bono.

Εκτός από το μουσικό ταλέντο της, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται πάντα στα μουσικά δρώμενα της εποχής και να είναι επίκαιρη.

H Cher θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons που έχουν υπάρξει για τις πάντα εκκεντρικές εμφανίσεις της, τις στυλιστικές επιλογές της και το ιδιότυπο στυλ της.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ιρίνα Σάικ: Υιοθέτησε το hair trend που καθιέρωσε η Cher -Με άρωμα από 70's