AP
AP
29|11|2017 16:09
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

O συγκινητικός λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν τόσο σύντομα


Πριν από δύο ημέρες, ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν και επίσημα τους αρραβώνες τους και από τότε η γη γυρίζει σε ανάλογους ρυθμούς. 

Το νέο αναπαράχθηκε με διαστημικές ταχύτητες και από τότε δεν έχουν σταματήσει να γράφονται άρθρα για τον γάμο της χρονιάς (ή έστω της επόμενης χρονιάς). 

Μετά από την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο BBC, το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι, με τη συγκατάθεση της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γάμος θα γίνει το Μάιο του 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου (το οποίο βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Γουίνδσορ) και τα έξοδα θα αναλάβει η βασιλική οικογένεια. Μάλιστα θα προηγηθεί τελετή βάπτισης της Μέγκαν Μαρκλ η οποία πρέπει να βαπτιστεί αγγλικανή, αφού προς το παρόν είναι προτεστάντης. 

Ας εστιάσουμε όμως στην ημερομηνία που έχει δοθεί μέχρι στιγμής. Είναι το Μάιο του 2018. Με άλλα λόγια σε μόλις 6 μήνες από τώρα. 

Γιατί όμως τόσο γρήγορα; Για τα βασιλικά δεδομένα, όπου τέτοιες διαδικασίες φροντίζονται στη λεπτομέρεια, χρειάζεται να υπάρχει ένας πολύ ισχύρός λόγος για να δικαιολογηθεί τέτοια βιασύνη. 
 

APimages
APimages

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ε! Εntairtement, o λόγος που θέλουν πιέσουν χρονικά την τελετή του γάμου τους ακούει στο όνομα «Φίλιππος». Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι πια 96 ετών και, πρόσφατα, παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα. 

«Ο πρίγκιπας Χάρι μάλιστα είναι αυτός που επέμεινε τόσο για το χρόνο, όσο και για το χώρο. Ήθελε η τελετή να είναι κοντά στο παλάτι για να είναι πιο εύκολο για τη Βασίλισσα και το Δούκα του Εδιμβούργου να μετακινηθούν», αναφέρει η δημοσιογράφος Kate Nicholl η οποία εξειδικεύεται στα νέα της βασιλικής οικογένειας «Στην πραγματικότητα, ένας από τους λόγους που ο πρίγκιπας Χάρι θέλει ο γάμος να γίνει τόσο σύντομα είναι επειδή θέλει -πάση θυσία- ο παππούς του να παρευρεθεί στο γάμο όρθιος και υγιής». 

Προσθέτει μάλιστα ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ δεμένος με τον παππού του δεν ήθελε να ρισκάρει με τις πιθανότητες, οπότε και επίσπευσε το γάμο. 

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι.