Apimages
Apimages
KEΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ

Απερίγραπτα chic: Η Κέιτ Μπλάνσετ μόλις έκανε μία από τις πιο ρομαντικές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί


H 48χρονη Αυστραλή σταρ του σινεμά μάγεψε τα πλήθη στο κόκκινο χαλί των Evening Standard Τheatre Awards με το αξεπέραστο στυλ και το λαμπερό χαμόγελό της.

H Κέιτ Μπλάνσετ παρευρέθηκε στην λαμπερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και εντυπωσίασε τα πλήθη με την ρομαντική ροζ τουαλέτα της του οίκου Alexander McQueen. 

Εντονη ballon φούστα συνδυασμένη με κεντημένο μάλλινο τοπ είναι η επιλογή της αγαπημένης ηθοποιού από την συλλογή του οίκου για το 2018. 

Να θυμίσουμε ότι η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός ανακηρύχθηκε πρόσφατα Style Icon από το περιοδικό Instyle. 

Apimages
Apimages

Τo ρομαντικό ροζ φόρεμα του οίκου Alexander McQueen της ταιριάζει απόλυτα και η Κέιτ Μπλάνσετ όπως ήταν αναμενόμενο γίνεται πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο για την κομψότητά της. 

Μάλιστα τα περιοδικά μόδας την ανακήρυξαν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. 

apimages
apimages

«Οι γυναίκες που είναι ο εαυτός τους, που δεν απολογούνται, που ξέρουν πώς φαίνονται και ιδίως αυτές που αισθάνονται ελεύθερες να φορέσουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν και με τον δικό τους τρόπο είναι αληθινά style icons» είχε σημείωσει στο παρελθόν η Κέιτ Μπλάνσετ για να συμπληρώσει: ««Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν σέξι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να σας γ@@σουν. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είναι καταπληκτικές».

Είναι μια από τις σταρ του Χόλιγουντ που αγαπάμε όχι μόνο για τις κινηματογραφικές της επιτυχίες, αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές. Πάντα σικ, πάντα με χάρη και αριστοκρατική φινέτσα, πάντα με το κατάλληλο hair style και τα σωστά αξεσουάρ. 

Η χρυσή τομή ανάμεσα στο εκκεντρικό και το σοφιστικέ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι από τις γυναίκες που ξέρουν να τραβήξουν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί. 

apimages
apimages