Ιnstagram/cocorocha
Ιnstagram/cocorocha
05|12|2017 09:36
SHARE
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΜΑ

H κόρη του μοντέλου Coco Rocha ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μαμάς της με τον πιο χαριτωμένο τρόπο


«Την προσοχή σας παρακαλώ! Η Ιοni Conran έχει μια πολύ σημαντική δήλωση να κάνει!!».

Αυτό γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες ώρες το καναδικής καταγωγής μοντέλο Coco Rocha. Η σύζυγος του σχεδιαστή James Conran με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια, είναι έγκυος για δεύτερη φορά και ανακοίνωσε τα νέα μέσω του Instagram και δια της εκπροσώπου της! Δηλαδή μέσω της κόρης της, Ιοni Conran. 

To 29χρονο μοντέλο είναι ήδη μητέρα της μικρής Ioni η οποία, αν και μόλις 2 χρονών, έχει κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα ενώ, με περισσότερους από 60.000 followers, θεωρείται ήδη σταρ του Instagram ( ω ναι, υπάρχει λογαριασμός με το όνομά της τον οποίο διαχειρίζεται η μητέρα της). 

Στο υπερβολικά χαριτωμένο βίντεο, που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο Instagram, η Coco στέκεται μέσα στο επίσημο μαύρο φόρεμα της (το βράδυ της Δευτέρας επρόκειτο να παρευρεθεί στο The Bloomberg 50 Celebration στο Gotham Hall της Νέας Υόρκης) τη στιγμή που η κόρη της εμφανίζεται πίσω από τη φούστα της και με τον πηγαίο ενθουσιασμό της φωνάζει στην κάμερα ότι πρόκειται να είναι μεγάλη αδελφή.

 

 

«Έκπληξη! Υπάρχει ένα μωρό στην κοιλιά της μαμάς!». 

Το βίντεο έγινε και σε δεύτερη βερσιόν για να ανέβει και στον προσωπικό λογαριασμό της Ioni !