Apimages
Apimages
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

H Φέργκι μίλησε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά


H Φέργκι έκανε για πρώτη φορά σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Μιλώντας στην βρετανική διαδικτυακή εφημερίδα iNews, η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Black Eyed Peas, είπε πως ήταν τόσο πολύ εθισμένη στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (crystal meth) που έφτανε στο σημείο να έχει παραισθήσεις σε καθημερινή βάση. 

Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη νόμιζε ότι το FBI και η CIA την κυνηγούσαν για να την εντοπίσουν.

«Στην χειρότερή μου φάση, βασανιζόμουν από ψυχώσεις και άνοια. Είχα ψευδαισθήσεις σε καθημερινή βάση. Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα χημικά του συγκεκριμένου ναρκωτικού να φύγουν από τον εγκέφαλό μου, ώστε να σταματήσω να βλέπω πράγματα που δεν υπήρχαν», περιγράφει η Φέργκι και συνεχίζει: «Απλά καθόμουν και έβλεπα στο άκυρο μία μέλισσα ή έναν λαγό. Το θέμα με τα ναρκωτικά είχε πάρα πολύ πλάκα μέχρι την στιγμή που σταμάτησε να έχει. Αλλά ξέρεις κάτι; Ευχαριστώ την ημέρα που μου συνέβη αυτό. Γιατί αυτή είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 42χρονη μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επί 8 χρόνια σύζυγό της Τζος Ντουχάμελ άνοιξε την καρδιά της στη βρετανική εφημερίδα για να δώσει ελπίδα σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις με εκείνη. 

«Τα ναρκωτικά ήταν ο χειρότερος σύντροφος που έπρεπε ποτέ να χωρίσω» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Time η Φέργκι για να δείξει πόσο πολύ δύσκολο της ήταν να απεξαρτηθεί από αυτά. 

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μια τέτοια κίνηση ελπίζοντας πως η ιστορία της θα βοηθήσει κι άλλους. 

Πλέον απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο 4χρονος γιος της Αξλ Τζακ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε πει στην εκπομπή της Οπρα:

Διαβάστε επίσης: H Φέργκι ποζάρει γυμνή για το νέο της άλμπουμ μετά τον χωρισμό της