apimages.com
apimages.com
12|12|2017 16:38
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η μεγαλύτερη θυσία που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ


Ολοι κάνουν θυσίες για την αγάπη και ο πρίγκιπας Χάρι, για χάρη της αγαπημένης του, πήρε την απόφαση να «κόψει» μια συνήθεια. Και μάλιστα από αυτές που δεν «κόβονται» εύκολα. 

Πριν ο πρίγκιπας Χάρι προτείνει στη Μέγκαν Μαρκλ να τον παντρευτεί πάνω από ένα κοτόπουλο που ψηνόταν στο φούρνο (σύμφωνα με την περιγραφή τους για τον τρόπο και τον τόπο που έγινε η πρόταση γάμου) ήταν ο πιο περιζήτητος εργένης της Αγγλίας. Και από αυτούς που, μέχρι πριν λίγα χρόνια, αγαπούσαν τη νυχτερινή ζωή και τα πάρτι. 

Οι βραδινές του εξορμήσεις έχουν απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές από τον Βρετανικό Τύπο. Μάλιστα, στις περισσότερες φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να καπνίζει. Και παρόλο που έχει αφήσει πίσω του τα πάρτι και την έντονη ζωή, το κάπνισμα συνέχιζε να υπάρχει στη ζωή του ενώ, λέγεται ότι, τις «καλές» μέρες μπορούσε να καπνίσει κι ένα ολόκληρο πακέτο. Φαίνεται όμως πως ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. 

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δεν καπνίζει, δε θέλει να έχει δίπλα της έναν σύντροφο εθισμένο στο τσιγάρο. Και απ' ότι φαίνεται, του ζήτησε να το κόψει (ή έστω να το περιορίσει). 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι εγκαταλείπει μια και καλή το κάπνισμα για χάρη της μέλλουσας συζύγου του. 

«Ο Χάρι υποσχέθηκε να μην καπνίζει καθόλου μέσα στο σπίτι. Δεν είναι ωραίο για τη Μέγκαν η οποία δεν καπνίζει», δήλωσε κοντινό πρόσωπο του ζεύγους στην εφημερίδα. «Ετσι, μάλλον, από εδώ και πέρα, θα τον βλέπουμε πιο συχνά στο παράθυρο να κάνει μερικές τζούρες». 

Διαβάστε επίσηςΤο extreme σπορ που απαρνήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για χάρη της οικογένειας του