Ρωτήσαμε τον Νίκο Μπόβολο τι του αρέσει σε μια γυναίκα  | 0 bovary.gr
Ρωτήσαμε τον Νίκο Μπόβολο τι του αρέσει σε μια γυναίκα | 0 bovary.gr
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΒΟΛΟΣ

Ρωτήσαμε τον Νίκο Μπόβολο τι του αρέσει σε μια γυναίκα


O Νίκος Μπόβολος δεν είναι ένας συνηθισμένος άντρας. Θα μπορούσε να είναι ο κολλητός σου, ο σύντροφος της καλύτερής σου φίλης που θες να πηγαίνετε μαζί διακοπές γιατί σας κάνει να γελάτε πολύ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο δημοσιογράφος άφησε το στίγμα του στη μεγάλη παρέα των προβοκατόρων (ήταν αρθρογράφος του Provocateur). Με την αντισυμβατική πένα του, κατάφερε γρήγορα να κερδίσει (και γυναικείο) φανατικό κοινό. Ρωτήσαμε λοιπόν τον Νίκο: 

Νίκο Μπόβολε, τι σου αρέσει σε μια γυναίκα; Και χωρίς να μας απογοητεύσει, ο Νίκος μας απάντησε όπως ακριβώς δεν θα περιμέναμε...

«Οι άνθρωποι του Bovary είχαν τη φαεινή ιδέα να ρωτήσουν εμένα τι είναι αυτό που μου αρέσει σε μία γυναίκα αναφορικά με το στιλ.

Εμένα που αν βγω από το σπίτι χωρίς να υπάρχει άνθρωπος να τσεκάρει τι φοράω, θα κάνω τον Ταμτάκο να μοιάζει με fashion icon. 

Γιατί έχω αχρωματοψία και το να συνδυάσω τα ρούχα που φοράω, είναι για μένα το ίδιο δύσκολο με το να λύσω τον γρίφο του Νας (όχι του μπασκετμπολίστα).

Για να μην περιαυτολογώ όμως, θα συμφωνήσω με τον σύντροφο Φραγκάκη που σε προηγούμενο κείμενο της ίδιας στήλης είχε γράψει περί φυσικής ομορφιάς. 

Μου αρέσουν οι γυναίκες που δεν βάφονται έντονα, που ντύνονται απλά, που πηγαίνουν για καφέ με φόρμα και αθλητικά, που κρυώνουν και παίρνουν το δικό μου φούτερ για να ζεσταθούν.

Μου αρέσουν οι γυναίκες που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν μπροστά μου.

Μου αρέσουν οι γυναίκες που προσαρμόζονται.

Splash
Splash

Μου αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να έρθουν σε μια αριστεροχαρούμενη συναυλία φορώντας all star και σκισμένο τζιν και την αμέσως επόμενη μέρα έρχονται σε ένα καλό εστιατόριο με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα και γόβες και τις κοιτάζεις και σκέφτεσαι πως είναι αμαρτία, σχεδόν ύβρις, να φυλακίζεις ένα όμορφο γυναικείο σώμα σε ένα και μοναδικό στιλ. 

Splashnews
Splashnews

Για ευνόητους λόγους δεν έχω πει κουβέντα για χρώματα. Στην πραγματικότητα προτιμώ τα πιο σκούρα, αλλά ειλικρινά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. 

Δύο πράγματα δεν μου αρέσουν καθόλου. Αυτά τα ποδαράκια αρκούδας που φορούν πολλές γυναίκες (καταλαβαίνω ότι ζεσταίνουν τα πόδια σας, αλλά και η σόμπα τα ζεσταίνει, θα φορέσετε και σόμπα;) και τα τεράστια γυαλιά ηλίου που κρύβουν όλο το πρόσωπο λες και φορούν μάσκα για να κάνουν ηλεκτροκόλληση.

Κυρίως όμως, είμαι με τους φίλους Ισπανούς και Ισπανόφωνους που λένε πως "mujer bonita es la que lucha" (όμορφη γυναίκα είναι εκείνη που παλεύει).

ΥΓ: Αγάπη μου αν το διαβάζεις, προσπάθησα να σε περιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα, ελπίζω να τα κατάφερα, αν όχι, μαγειρεύω εγώ σήμερα».

Ο Νίκος Μπόβολος είναι δημοσιογράφος.